Kvalitet og garanti

Hardanger Bestikk 1958

Et godt bestikk

Bestikket skal ligge godt i hånden og føles naturlig i møte med maten på tallerken. Hver bestikkdel skal fungere godt med sin tilegnede hensikt. For oss er det viktig at bestikket er en fusjon mellom tradisjon og innovasjon. Det familiære i estetikken skal ivaretas, med ett øye på modernisering og ett på hvem vi er og hvor vi kommer fra. Les mer om vår historie her.

Å ta vare på bestikket

Vi er en stolt leverandør av rustfritt stål i ypperste kvalitet med design som er skapt for å passe alle og enhver. Det er viktig for oss at kvalitet og bruk samsvarer, ettersom bestikk er noe som brukes hver eneste dag.

Rustfritt stål er en kombinasjon av 18% krom og 10% nikkel. Nikkel har den egenskapen som gjør stålet mykere og mer formbart. Nikkel styrker også det rustfrie stålet i form av at stålet tåler syre, vann og rustangrep bedre. Rustfritt stål betyr faktisk “rust resistent”.

Med det sagt, er det også viktig å ta vare på bestikket. Under har vi listet opp våre anbefalinger:

1. Rens bestikket for matrester så fort som mulig etter bruk.

2.Ikke legg bestikket i bløt.

3.Sørg for at oppvaskmaskinen din er stilt inn etter leverandørens anbefalinger for vann-hardhet i ditt område.

4.Ikke fyll opp bestikkurven i oppvaskmaskinen for mye, la det være litt rom for at bestikket kan bevege seg.

5.Ta bestikket ut av oppvaskmaskinen så snart programmet er ferdig. Ved behov, tørk av bestikket før det legges i bestikkskuffen. Knivene våre er mer sensitiv for å pådra seg merker dersom de er fuktig når bestikket legges i bestikkskuffen. Dersom bestikket er i kontakt med ekstremt høy temperatur eller syre kan det danne seg det vi kaller “regnbuehinne” på overflaten på bestikket. Rustfritt stål kan ikke ruste, men det kan danne seg merker på overflaten som kan ligne på rust eller sorte flekker på bestikket. Dersom bestikket vaskes i oppvaskmaskinen med kasseroller og andre typer stål kan dette oppstå, ettersom det er flere stålmaterialer som får kontakt. Både “regnbuehinne” og det som ligner rust/sorte flekker kan behandles med varsom bruk av Jif skurekrem.

Livstidsgaranti

Hardanger Bestikk er laget for å vare og vil være en del av dine øyeblikk rundt spisebordet i generasjoner. Derfor ønsker vi å tilby deg livstidsgaranti mot produksjons- og materialfeil, og på den måten sørge for at du alltid kan være trygg på vår kvalitet. Bestikket vårt er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene, med Hardanger Bestikk skal du kunne være helt sikker på at det vil vare over flere generasjoner.

Les mer om livstidsgarantien vår her.

Vår garanti påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter. Dersom du er usikker på om din sak dekkes av garanti, eller har andre henvendelser kan du kontakte kundeservice på support@hardanger-bestikk.no.