Varen er lagt i handlekurven
Handlekurven din er tom.
Tilbake til butikken
Forrettsbestikk spiller en langt mer allsidig rolle enn du kanskje har innsett. Til tross for navnet, strekker bruken seg langt utover kun forretter. Det kan være en uunnværlig følgesvenn ved frokostbordet, på tapasfester, dessertserveringer eller til og med en enkel smøring av brødskiven.
Forrettsbestikk utgjør en essensiell del av både formelle og uformelle sammenhenger. Det er skreddersydd for å håndtere mindre retter som forretter, salater og småmåltider. I tillegg til å være en del av etikette i mer formelle settinger, bidrar det riktige forrettsbestikket til å skape et vakkert og harmonisk bordoppsett, som igjen øker trivselen rundt måltidet.
Bestikket plasseres i rekkefølgen rettene serveres. Derfor ligger forrettsbestikket alltid ytterst, med mindre spiseskjeen skal brukes under måltidet. Forrettskniven bør ligge med bladet vendt mot tallerkenen. Pass på at avstanden mellom hvert sett med bestikk er jevnt.
Hvordan velge forrettsbestikk?