Bryllupsgavetips

Her i Hardanger Bestikk feirer vi kjærligheten!

Om du skal gifte deg og er på utkikk etter tips til hva du skal sette opp på ønskelisten, eller du skal i et bryllup så har vi samlet en rekke bryllupsgave tips og ideer her. 

Våre design er stilrene og funksjonelle produkter av høy kvalitet, og er derfor en utmerket bryllupsgave. Å gi et vakkert bestikk i bryllupsgave gir det nygifte paret en perfekt start på deres nye liv som ektefeller. Det er også en populær gave som mange brudepar ønsker seg. Vi har flere populære design av høy kvalitet og med tidløse design, som er perfekte tilbehør til både hverdag og fest.  

Bryllupsgave julie biffsett

Ulike prisklasser

Se «»
Bryllupsgave julie biffsett, tallerkner

Ulike kategorier

Se «»

Våre beste tips til deg som skal sette opp bryllupsliste 

  • Ønsk dere noe dere vil ha. Et bryllup er en unik anledning til å ønske dere noe som dere har ønsket dere lenge. Vi er alle forskjellige og har alle ulike ønsker til en slik stor dag. Bryllupslisten er et viktig verktøy for å vise gjestene deres ønsker. 
  • Ta dere god tid. Tenk godt igjennom hva dere ønsker dere. Ikke ønsk dere noe bare fordi dere tror det er riktig. Kanskje et bra tidspunkt å ønske seg det man aldri tar seg råd til selv? 
  • Begynn å samle. Et bryllup er en fin anledning til å samle på både servise og bestikk. Finn felles favoritter og dere vil kunne motta gaver i disse seriene i lang tid fremover.  
  • Variasjon. Husk å sett opp hverdagsfavoritter, men også det du ønsker til de større og finere anledningene. Sett gjerne opp ulike prisklasser, slik at de som ønsker å gi dere en liten oppmerksomhet også finner noe på listen. 

Våre beste tips til deg som skal kjøpe bryllupsgave

Bryllupsgaver kan være veldig vanskelig. Du ønsker at brudeparet skal sette pris på gaven, få bruk for gaven i fremtiden og passe deres smak. 

 

  • Det kan også være vanskelig å vite hvor mye man skal bruke på bryllupsgaven. Ifølge eksperter er det ikke noe fasit, men det går mer på skjønn. Det mest vanlige er å rangere gavesummen ut ifra hvor nærme man er brudeparet.  
  • Følg listen. De fleste brudepar har brukt mye tid på å tenke igjennom hva de skal ønske seg til den store dagen. Det enkleste er derfor å følge denne listen, dersom du skal gi noe utenfor listen bør du vite at det er noe de ønsker seg.    

Bryllupsgavetips