FAQ - Spørsmål og svar

 

 

Hjemlevering 

Sending av pakke til dør koster 99kr. Mottakeren din får beskjed på SMS når pakken er på vei, og sjåføren vil ringe 30-60 minutter før levering på kveldstid.

  • Leveres på døren mellom kl 08-17 eller kl 17-21, basert på postnummer.
  • Automatisk SMS-varsling når pakken er underveis
  • Mottaker kan gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken hvis man ikke er hjemme.
  • Ønsket utleveringsdag kan endres når pakken spores

Garanti

Det er livstidsgaranti på fabrikasjonsfeil.  Les mer om garantien vår her.

Frakt

Frakt til hentested/postkontor 79kr. Hjemlevering koster 139kr.

Leveringstid

Hardanger Bestikk benytter Posten/Bring og leverer over hele fastland-Norge. Leveringstid 2-6 virkedager avhengig av hvor du bor. Velg mellom levering til utleveringssted  eller hjemlevering. Om du er usikker er det bare å ringe eller sende oss en mail på support@hardangerbestikk.no, så prøver vi å hjelpe deg så raskt som mulig!

Sporing

Du vil motta en egen mail med link til sporingsnummer når din ordre blir sendt fra vårt lager. Du vil få fortløpende oppdatering av status på forsendelsen fra Posten på sms og mail.

Feil eller defekt forsendelse

Dersom du har mottatt en vare som er defekt hjelper vi deg selvfølgelig så godt vi kan ved å rette opp i feilen. Hvordan vi løser en hver sak er varierende, derfor er det viktig at du tar kontakt med kundeservice når du vil gjennomføre en reklamasjon. Ved enkelte tilfeller behøver vi å undersøke varen og ved andre tilfeller er det tilstrekkelig å bare kunne påvise feilen, ved f.eks. et bilde som tydelig viser defekten. Om produktet må sendes til oss står vi for frakten, forutsatt at din reklamasjon blir godkjent. Du vil da få tilsendt tilsvarende produkt. Vi henviser til Forbrukertilsynets lover og regler for reklamasjon. Mer info finner du under vilkår og betingelser.

 

Dersom du vil reklamere på et produkt, kontakt oss på support@hardangerbestikk.no.

Retur

Hos oss har du 30 dagers bytte-, retur- og angrerett på ubrukte varer.  For å benytte deg av bytte-, retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 30 dager fra da du mottok varen. Vi henviser til angrerettloven hos Forbrukertilsynet. Returskjema får du tilsendt på e-mail ved ordrebekreftelsen.

Det vil være mulig å returnere ulike bestillinger samlet. Returskjema for alle returnerte varer må ligge ved forsendelse.

Har du betalt varen med kort/direktebetaling vil beløpet være refundert innen 3-5 virkedager etter at returen er registrert hos oss. Har du betalt varen med faktura vil du få en egen informasjonsmail med instrukser fra vår betalingspartner Klarna.

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Vi er tilgjengelig på support@hardangerbestikk.no.