Julegavetips

 

 

Gaver som varer

Har du også lurt på hva du skal gi i julegave og er dermed på jakt etter julegave inspirasjon? Hardanger Bestikk har 60 års erfaring med å ligge under juletreet. Det å gi bort en julegave som gir en raslende lyd er vel alltid spennende? Her finner du gaver med høy kvalitet og 10 års garanti.Hos oss finner du stilrene og funksjonelle produkter av høy kvalitet og er dermed en julegave som vil bli satt pris på i mange år. Våre design er også perfekt å samle på år etter år slik at man har noe å både gi og ønske seg i lang tid fremover.

Hardanger bestikk produkter jul - gavetips

Julegaver til henne

Se «»
Hardanger bestikk produkter jul - gavetips

Julegaver til han

Se «»

Tradisjonen med å gi julegaver

Julegaver under juletreet gir en helt spesiell følelse. Alle forberedelser, tanker rundt hva man skal gi og spenningen når gavene åpnes er helt uvurderlig. Julegavetradisjonen er ulik flere steder i verden, men i Norden er tradisjonen å legge julegavene under juletreet før julegavene blir åpnet på julaften etter julemiddagen. Dette er en gammel tradisjon og skikk som vi fremdeles opprettholder, men hvor kommer denne tradisjonen fra?

Tidlig på 1000-tallet var julegaver noe som ble gitt til tjenestefolk av sine ledere. Gavene ble utdelt på nyttårsdagen. Julegaver slik vi kjenner det i dag ble ikke vanlig å gi før på midten av 1800-tallet. Da var det mer vanlig å gi julegaver til barna hvor det ofte ble gitt nødvendige varme klær, som eksempelvis var votter, sokker og kofter.

Nå i moderne tid gir vi julegaver som et tegn på anerkjennelse og kjærlighet. Vi gir gjerne flere mindre julegaver som gjør at vi ikke nødvendigvis gir gaver basert på behov som allerede eksisterer. Vi skaper gjerne flere behov enn hva som var der tidligere.

 

 

Fjord biffkniver jul - gavetips

Julegaver til rundt 500kr

Se «»
Julegavetips miljøbilde

Julegaver til rundt 1000kr

Se «»

Ulike produktkategorier

Å gi et vakkert og funksjonelt bestikk i julegave er en svært populær gave. Hos oss finner du noe for alle og enhver i et bredt utvalg av produkter. Ta en titt på de ulike produkt kategoriene under.

Bestikksett

Biffbestikk

Servering

Dessert

Forrettbestikk

Andre produkter

Den gode julestemningen

Julegavehandelen kan være hektisk, men den bidrar også til julestemning. Uansett om du går rundt i butikkene eller klikker hjem julegavene fra nett gir det en ro, men samtidig spennende følelse i kroppen etter hvert som julefreden senker seg.

Det som er så fint med julegaver er at det er en fin mulighet til å gi en gave til andre som du vet at de setter pris på. Vi skal heller ikke legge skjul på at det er vel så gøy å pakke opp noe som har stått på ønskelisten lenge.

Bruk førjulstiden med venner og familie. Det å samle gode mennesker som du verdsetter rundt middagsbordet for en middag kan være en vel så fin presang å gi dersom du ikke vet hva de ønsker seg til jul. Synk ned i sofaen med gode pledd og nyt julebaksten sammen med en varm kopp kakao og julefilm.

Senk skuldrene og nyt førjulstiden!

God Jul