Julegavetips

 

 

Julegaver som varer

Er du også på jakt etter julegaveinspirasjon? Hardanger Bestikk har gjennom 60 år vært en foretrukket gave under juletreet. Å kunne gi noe som rasler er vel alltid spennende? Her finner du gaver av høy kvalitet med livstidsgaranti (for alle registrerte kunder). Gir du Hardanger Bestikk til jul, gir du noe som kan skape fine øyeblikk rundt matbordet gjennom generasjoner. Våre design passer ypperlig for de som liker å samle, eller for dem som liker å plukke og mixe etter eget ønske.

Våre mest populære julegaver

50%

Hardanger

Ostesett

399,50 kr

Hardanger

Kakesett

799 kr

Ramona

Ostesett

699 kr

Ramona

Buffésett

699 kr

Hardanger

Buffésett

999 kr
50%

Hardanger

Salatsett

399,50 kr

Hardanger

Skalldyrsett med knekker

799 kr

Nina

Barnebestikk

599 kr
Hardanger bestikk produkter jul - gavetips

Julegaver til henne

Se «»
Hardanger bestikk produkter jul - gavetips

Julegaver til han

Se «»

Tradisjonen å gi julegaver.

Å se julegaver under juletreet vekker en spesiell følelse hos mange – alle forberedelser, tanker rundt hva man skal gi og spenningen når gavene åpnes – en magisk tid fra år til år. Julegavetradisjonen kan også variere på tvers av landegrenser og kulturer, men den nordiske, opprinnelige tradisjonen er som kjent å legge flotte innpakkede gaver under juletreet, og åpne dem på julaften sammen med familie og venner. Visste du at dette er en eldgammel skikk som strekker seg tilbake til så tidlig som 1000-tallet? Og hvordan oppsto egentlig denne tradisjonen?

Tidlig på 1000-tallet var julegaver noe bestyrerne ga sitt tjenestefolk på nyttårsdagen som en markering av det nye året, men julegaver slik vi kjenner det i dag ble ikke vanlig før på midten av 1800-tallet. Da var det i all hovedsak forbeholdt barn, hvor man ofte ga gaver for å dekke nødvendigheter som eksempelvis varme klær som votter, luer, sokker og kofter. I moderne tid preget av utvidet velstand i samfunnet, er julegaver et symbol på anerkjennelse, takknemlighet og kjærlighet. Julegaver skal, i tillegg til primære behov, dekke behov som gir realisering og sosial status. De har til hensikt å gjøre mottakeren henrykt, oppglødd, overrasket og glad, og er noe vi gir fordi vi har lyst. En utvikling som følger samfunnets velstand.

 

 

Fjord biffkniver jul - gavetips

Julegaver til rundt 500kr

Se «»
Julegavetips miljøbilde

Julegaver til rundt 1000kr

Se «»

Gaver for alle og enhver.

Å gi et vakkert og funksjonelt bestikk i julegave er en sikker vinner. Hos oss finner du noe for alle og enhver, i et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Ta en titt på våre ulike forslag i kategoriene under.

Bestikksett

Biffbestikk

Serveringsbestikk

Dessertbestikk

Forrettbestikk

Andre produkter

Den gode julestemningen

Julegavehandelen kan for mange være hektisk, men den har likevel noe magisk over seg. Julegaver handles både på nett så vel som i butikker, og ingenting slår følelsen av å gi noe som er gjennomtenkt og klart i god tid. På vår nettside får du en oversiktlig handel som er garantert å passe helt uavhengig om den bestilles på nett. Kjøp hos oss, bli kjapt ferdig med alle gavene og rydd plass til julestemningen – den som gir deg ro, spennende kribling i kroppen og den helt egne julefreden som etter hvert senker seg.

Førjulstiden tilbringes best med venner og familie. Gir du Hardanger Bestikk, gir du ikke “bare et bestikk”, men produkter som inspirerer de du er glad i til å samles rundt et dekket bord. Det er her magiske øyeblikk skapes og samtaler deles. Absolutt en fin presang å gi til den som ikke vet hva hen ønsker seg til jul.

Synk ned i sofaen med gode pledd, nyt julebaksten sammen med en kopp varm kakao og julefilm, og sist men ikke minst; senk skuldrene og nyt den fantastiske førjulstiden! Vi i Hardanger Bestikk ønsker deg og din familie en riktig god jul.

God Jul

Fra alle oss i Hardanger Bestikk