Vedlikehold av bestikk

Ta vare på bestikket

Vedlikehold av bestikket er viktig for å bevare det lengst mulig. Her kan du lese om våre beste tips for vedlikehold av bestikk.

Stålkvalitet

Hardanger Bestikk er slitesterkt, enkelt å vedlikeholde og av høy kvalitet med 10 års garanti. Bestikket er produsert i 18/10 stål – 18% krom og 10% nikkel. Krom gjør at stålet blir mer holdbart med tanke på hardhet. Nikkel øker bestikkets levetid ved at stålet bedre tåler syre og vann. Det er mange fordeler med bestikk av stål, blant annet tåler bestikket oppvaskmaskin og det er ikke nødvendig å pusse bestikket. Hardanger Bestikk er like godt egnet for hverdags som til fest, og man trenger ikke å bekymre seg over slitasje eller håndvask.

Sørg for at bestikket er tørt før du pakker det bort. Dette hjelper for å unngå flekker.

Nora bestikksett bordekking
Nora bestikksett bordekking

Vedlikehold

Ved oppbevaring av bestikket i skuff, kan det oppstå bruksmerker og slitasje over tid. For å bevare bestikket lengst mulig anbefaler vi å oppbevare det i bestikkpose. Husk å skylle bestikket godt før det settes i oppvaskmaskin. Pass også på at det er helt tørt før det legges bort, slik unngår du flekker på bestikket. Legg merke til at vannkvalitet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Vi anbefaler Sun og Zalo sine oppvasktabletter. Dersom man ser antydninger til rustflekker på bestikket anbefaler vi skånsom bruk av Jif skurekrem.

Bestikkposer

Hardanger

Bestikkpose

299 kr

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

299 kr

Hardanger

Bestikkpose dessertdeler

299 kr