Utvidet bytte- og returrett

T.o.m 15.januar

Inspirasjon og tips

La tankene vandre

Selv for den kreative kan tankene stoppe opp. Hvordan skal man dekke bordet? Hvordan tar man best vare på bestikket? Vi har samlet våre ideer fra inspirasjon om borddekking, til tips og triks- både til de små og store anledningene.

 

 

 

 

 

Dekke nyttårsbordet

Årets siste festbord nærmer seg ferdig dekket. Vi i Hardanger Bestikk har funnet frem glitteret og konfettien og vi er klare for 2022. Få gjestene dine i feststemning med et fint dekket bord.

Les mer

Barnebestikk i hverdagen

Vi i Hardanger Bestikk synes det er viktig at barna får lov til å spise selv og føle seg inkludert rundt spisebordet. Det er stor stas for barna at de kan spise med det samme som foreldrene gjør.

Les mer

3 måter å dekke julebordet

Desember måned har offisielt startet – julen er like rundt hjørnet! Vi har dekket tre ulike julebord, og håper det gir inspirasjon til deg som enten liker det tradisjonelt, moderne eller kanskje befinner deg litt imellom.

Les mer

NYHET! Barnebestikk

I Hardanger Bestikk, er inkludering og familie viktige verdier for oss. Derfor har vi utviklet barnebestikk basert på våre bestselgende serier Nina, Fjord, Ramona og Julie – alle designet for barnehender og barnas motorikk.

Les mer

Hvordan dekke med bestikk?

Så snart du vet hva som skal serveres finnes det noen enkle kjøreregler som gjelder for hvordan bestikket skal ligge på bordet. Men du, husk at det ikke er disse reglene som skaper den gode og personlige stemningen rundt bordet – den er det du og selskapet som gir.

Les mer

Julegavetips

Hardanger Bestikk har 60 års erfaring med å ligge under juletreet. Det å gi bort en julegave som gir en raslende lyd er vel alltid spennende?

Les mer

Farsdag

En far er en superhelt i forkledning. Han fikser alt, lykker og gir gode råde. En far kan ofte oppfattes som tøff, men ofte er han fløyelsmyk på innsiden.

Gratulerer så mye med farsdagen til alle fedre!

Les mer

Historien om Nora

Sent i april 2000 kom lille Nora til verden, Odd Leikvolls fjerde barnebarn og familiens nye tilskudd. I tradisjon tro satte Odd seg bak skissebenken og startet på det som skulle bli blant dem mest avanserte og tekniske designene Hardanger Bestikk har skapt.

Les mer

Gründer Odd Leikvoll

Odd Leikvoll, mannen som grunnla Hardanger Bestikk. Hvor fikk han lidenskapen bak bestikkproduksjon fra? Les mer om han her.

Les mer

Hvordan har bestikkets funksjon endret seg over tid?

Bestikket startet som arbeidsverktøy og forflyttet seg til noe kun velstående mennesker skulle ta i bruk. Les om historien til bestikket her.

Les mer

Organisert og ryddig kjøkken

Tilpass kjøkkenet så det passer deg og din livsstil. Med smart organisering i kjøkkenskap og -skuffer, gjør du kjøkkenet mer effektivt.

Les mer

Populære gaver igjennom 30 år

Vi har vært levende opptatt av at du som forbruker skal finne et rikt utvalg av gave-ideer i vårt spennende sortiment. I år er det hele 30 år siden vi begynte med fine gaveesker til bestikket vårt.

Les mer

Bryllupsgaver

Om du skal gifte deg og er på utkikk etter tips til hva du skal sette opp på ønskelisten, eller du skal i et bryllup så har vi samlet en rekke bryllupsgave tips og ideer her. 

Se tips

Dekk et sommerbord i farger

Sommeren er tiden for å invitere til sene kvelder rundt et hyggelig sommerbord. Vi gir deg noen tips til hvordan du kan dekke et sommerbord.

Les mer

Tidløse design i 60 år

I Hardanger Bestikk mener vi at å vektlegge bærekraft gjennom tidløse design er det viktigste vi kan gjøre i en designprosess.

Les mer

Dekke 17.mai bordet

Mai måned har offisielt startet – 17. mai er like rundt hjørnet! Har du lyst å gjøre noe ekstra ut av borddekkingen dette året? Vi har dekket 17. mai bordet i nasjonalfargene og håper det gir deg inspirasjon til borddekkingen!

Les mer

Julie, elegante former og ergometrisk grep

Julie bestikket ble designet av Per Finne og lansert i 2011. Julie har en form som er lang, slank og elegant.  

Les mer

Carina, et tidløs design

Carina er designet av Odd Leikvoll i 1989. Med avrundede kanter fremstår designet som mykt og dekorativt, og er like aktuelt nå som da det først ble produsert.

Les mer

Gavetips

Hardanger Bestikk har i over 60 år vært en populær gave og vi vet hvor vanskelig det kan være å finne den rette gaven. Hos oss finner du gaver til alle anledninger.

Se tips

Historien om Fjord

Fjord er designet av Odd Leikvoll, mannen som grunnla Hardanger Bestikk i 1958. Fjord har rene og elegante linjer, typisk for den skandinaviske minimalismen.

Les mer

Inspirasjon til påskebordet

Mars er endelig her – tenk, den første offisielle vårmåneden! Vi synes det er tid for å rydde plass til påsken, en høytid hvor det er litt ekstra viktig å samle sine nærmeste rundt et dekket bord.

Les mer

Gratulerer med morsdagen!

Alle mammaer fortjener en hedersdag, en festdag til ære for de kvinnene som står på for oss- dag inn og dag ut. Vi har alle forskjellige måter å feire morsdag, likevel har vi som fellesnevner at mødre skal vartes opp. Denne dagen skal alle mammaer kjenne seg verdsatt!

Les mer

Ninas historie

Tredje september 2008 fikk Nina den tøffe beskjeden om at hun hadde fått brystkreft. I samarbeid med Brystkreftforeningen forteller Nina sin historie.

Les mer

Blomstring i Hardanger

Siden 1958 har Hardanger Bestikk blitt inspirert av naturen. Fjorden og fjellene som vi er omringet av er og forblir en inspirasjonskilde når det kommer til både utviklingen av bestikk, men også det å ivareta verdiene våres.

Les mer

Historien om Nina

Nina designet er oppkalt etter gründer Odd Leikvoll sin datter, Nina. Designet ble lansert i 1998- året Nina tok steget inn i familiebedriften som reisende selger.

Les mer

Historien om Ramona

Ramona – Den ukjente historien . . .Hvert design har en historie med fotspor av trender og designere. Alle de 27 ulike designene vi har i porteføljen i dag er oppkalt etter jenter i familien og kvinner som står oss nær.

Les mer

Kvinnedagen

Hardanger Bestikk gratulerer alle med kvinnedagen den 8.Mars. Hardanger Bestikk har siden oppstart kalt opp mange av sine design etter jenter i familien, eller fra nære venner. Vi har intervjuet tre av disse jentene som har fått et design oppkalt etter seg for å høre hva de synes om det, men også om kvinnedagen.

Les mer

Caroline Berg Eriksen dekker nyttårsbordet

Nyttårsaften er den perfekte anledningen til å samle venner og familie rundt bordet for å ønske det nye året velkommen. Vi har fått inspirasjon fra Caroline Berg Eriksen som har dekket opp til det perfekte nyttårsbordet!

Les mer

Caroline Berg Eriksen dekker julebordet

Julen er en tid for å samle venner og familie rundt dekket bord. Caroline Berg Eriksen inspirerer på mange måter, spesielt med hennes borddekkinger. Hun har brukt sitt favorittdesign for å dekke til årets første julemåltid.

Les mer

Vedlikehold av bestikk

Hardanger Bestikk er slitesterkt, enkelt å vedlikeholde og av høy kvalitet. Med stål som tåler oppvaskmaskin har du bestikk til både hverdag og fest.

Les mer

Høstbordet

Høsten er her. Vi ser flotte farger på trærne og kulden begynner å trenge seg inn. Det er tid for å samle venner og familie til deilige høstmiddager rundt bordet.

Les mer

Påskefrokost

Endelig er påsken her. En høytid hvor vi samler venner og famile rundt frokostbordet. Egg har i alle år vært et viktig innslag under påskefrokosten.

Les mer