Dekke 17. mai bordet

Flagget i rødt, hvitt og blått

Se Norges farger – det er jo så flott! Det vaier i vinden og viser seg stor, for alle mennesker som i Norge bor.

Mai måned har offisielt startet – 17. mai er like rundt hjørnet! Har du lyst å gjøre noe ekstra ut av borddekkingen dette året? Vi har dekket 17. mai bordet i nasjonalfargene og håper det gir deg inspirasjon til borddekkingen!

Tips til borddekking

17. mai representerer årets festdag, tross omstendighetene mener vi at bordet skal dekkes og gjøres stas på – uansett om det kun er for nærmeste familie eller kohorten. Anledninger, store som små, skal feires!

Vi har latt oss inspirere av den tradisjonelle 17. mai følelsen hvor nasjonalfargene er bordets blikkfang og den luftige, vårlige tiden setter stemningen.

Årets 17. mai bord er dekket med en klassisk, hvit duk for å skape et rent utgangspunkt. Sammen med de organiske detaljene som vi finner i blomstene er dette en fin kontrast til nasjonalfargene som er bordets blikkfang. Ved et slikt utgangspunkt kan du absolutt leke deg med både servise, hvordan legge bestikket og ikke minst serviettbruk når det gjelder motiv, tekstur og farge.

Vi har valgt å skape små, elementære dekorasjoner som vi mener gjør borddekkingen komplett.

Et tips – knyt sløyfebånd i nasjonalfargene rundt champagne stetten!

Friskheten hentes opp med bær i nasjonalfargene på fruktspyd, disse valgte vi å plassere i glassene som en fin detalj.

Valg av bestikk falt denne gang på vårt prisvinnende design, Tuva som er designet av Per Finne i 2009. Tuva har unike kvaliteter, det gir god balanse og et godt grep i hånden. Tuvas rene, skandinaviske uttrykk passer godt til alle oppdekninger.

Vårt brede utvalg av design representerer mange ulike stiler, kanskje du heller vil gå for et mer tradisjonelt design? Kristin er et ikonisk treskjærer bestikk som gjerne kan anses som fin bestikk istedenfor å bruke tradisjonelt sølvbestikk.

Tuva

Bestikksett

2.599 kr6.199 kr

Fjord

Bestikksett

1.699 kr2.799 kr

Kristin

Bestikksett

3.399 kr
20%

Ramona

Bestikksett

2.319,20 kr4.399,20 kr

Koldtbordet

Nasjonaldagen er en dag hvor vi liker å møtes og spise godt sammen – 17. mai handler om å kose seg! I den anledning er et bugnende koldtbord typisk mat for en slik dag. Til matserveringen har vi valgt å bruke Fjord kakegafler.

Et tips – kakegafler fungerer utmerket som påleggsgaffler!

Her kan du enten bruke kakegafler i samme serie som er duket med, eller du kan skape ditt eget utrykk ved å kombinere ulike design slik som vi har gjort her. Det handler om å finne din personlige stil og hvilket utrykk du ønsker å skape – gjennom bestikket gjør man nettopp det.

20%

Ramona

Kakegafler

439,20 kr

Nina

Kakegafler

399 kr

Tuva

Kakegafler

599 kr

Julie

Kakegafler

399 kr

Kakebordet

Kakebordet er for mange den viktigste delen av festmåltidet. Kakebordet skal helst bugne av kaker og søtsaker som frister alle og enhver. Pavlova og kransekakestenger er soleklare favoritter hos mange. Vi har valgt å pynte bordet med en sukkersøt Pavlova kake som er dekket med friske bær i nasjonalfargene. Det for oss setter prikken over i’en på kakebordet.

Til kakebordet har vi valgt å bruke Fjord kakespade og kakegafler. Fjord er designet av Odd Leikvoll, også kjent som grunnleggeren av Hardanger Bestikk. Designet har rene, elegante linjer som er typisk for skandinavisk minimalisme. Dette er en av våre bestselgende serier med god grunn, det passer til alle anledninger – også til 17. mai kakebordet.

Fjord

Kakespade

349 kr

Fjord

Kakegafler

349 kr

Fjord

Kakesett

699 kr

Fjord

Dessertsett

699 kr

Vi ønsker deg en riktig fin 17. mai feiring!

Og du – fant du ikke ditt favoritt bestikk? Her kan du se en oversikt over alle våre bestikkserier.

Husk at det er 10 års garanti på alle våre produkter. For å ta godt vare på bestikket anbefaler vi å bruke bestikkpose. Bestikkposen tar liten plass å oppbevare og bidrar til lengre levetid på bestikket. Kanskje det er en fin gave til en som fortjener litt oppmerksomhet?

Skal du dekke 17. mai bordet med Hardanger Bestikk? Vi vil gjerne se! Dersom du bruker Hardanger Bestikk til å pynte 17. mai bordet, legg ut på Instagram og tagg oss med #Hardangerbestikk. Vi gleder oss til å se deres kreasjoner. God borddekking!

Kake og dessertsett

Fjord

Kakesett

699 kr

Carina

Kakesett

799 kr

Julie

Kakesett

799 kr
50%

Kristin

Kakesett

599,50 kr

Lykke

Kakesett

899 kr

Maria

Kakesett

699 kr

Nina

Kakesett

799 kr

Nora

Kakesett

1.199 kr
20%

Ramona

Kakesett

639,20 kr
50%

Renessanse

Kakesett

349,50 kr

Tina

Kakesett

699 kr
50%

Tuva

Kakesett

599,50 kr

Fjord

Se «»