Bestikkposer - smart oppbevaring til ditt bestikk

Hardanger Bestikk bestikkpose for dessertbestikk

Nyhet!

Nå lanserer vi bestikkpose til dessertbestikk – en smart og plassbesparende oppbevaring til dine teskjeer, dessertskjeer og kakegafler. Kanskje du har spesielle dessertdeler som kun kommer frem ved store anledninger? Spar plass i skuffen med vår nyhet, du og!

Kjøp her

Ulike bestikkposer til ulike formål

Bestikkpose kommer i tre ulike størrelser tilpasset ulike typer av bestikkdeler – bestikkdeler, serveringsbestikk og dessertbestikk. De er en smart, praktisk og ikke minst skånsom oppbevaringløsning til bestikkserier, tilleggsdeler og kjøkkenredskaper. Kanskje har du et hverdagsbestikk du bruker som ligger lett tilgjengelig i kjøkkenskuffen, mens du har et finbestikk som ligger stuet bort innerst i et skap? Når man tar frem finbestikket kommer assosiasjonene og tankene til de store høytidene, kanskje er du vandt med å bruke det til bursdager, dåp, konfirmasjon, jul, 17.mai og andre høytider?

Med bestikkposen kan du ta i bruk bestikkdelene dine oftere, uten mye styr! Ikke bare sparer du plass i skuffene dine, du holder alt av bestikkdeler organisert slik at det blir oversiktlig hva du har. Med en oppbevaringspose fra Hardanger Bestikk blir dessuten alt fra finbestikk, hverdagsbestikk, dessertsett og aksessorias lettere tilgjengelig for bruk, hvilket gjør det smidigere å dekke på og av til både små og store anledninger. Kvalitetsbestikk er jo tross alt laget for å vare, og brukes.

Andre bestikkposer

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

299 kr

Hardanger

Bestikkpose

299 kr

Bestikkposene

Bestikkposene er praktiske og fine oppbevaringsposer som gjør at bestikket holder seg pent. De er produsert i et mykt, syntetisk materiale som ligner velourstoff og rulles praktisk sammen med et stoffbånd for lukking. Bestikkposen til bestikkdeler og dessertbestikk har 12 lommer og den til serveringsdeler har 8 lommer. Alle bestikkposene passer til alle våre design. Vi anbefaler at bestikket er helt tørt før man legger det i bestikkposen.

Ved å bruke bestikkpose vil du enkelt få oversikt over ditt bestikk. Kom det flere gjester enn først ventet? Eller har du for få kakegafler til dessertbordet? Hos oss kan du få kjøpe det antall deler du mangler. Om du har mistet en teskje eller to, kan det enkelt suppleres.

Bestikkposer - smart oppbevaring til ditt bestikk