Bestikkposer - smart oppbevaring til ditt bestikk

Nyhet!

Nå lanseres bestikkpose til serveringsdeler, perfekt oppbevaring til ditt serveringsbestikk.

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

249 kr

Hardanger

Bestikkpose

249 kr

Ulike bestikkserier til ulike formål

Bestikkpose er smart og praktisk oppbevaring til ditt bestikk. Mange har flere bestikkserier og ofte bruker vi en eller to ulike serier som hverdagsbestikk. Dette er gjerne de bestikkseriene som er i bruk daglig, og som man har i bestikkskuffen på kjøkkenet i umiddelbar nærhet.

Flere har også et eget finbestikk. Dette er kan være bestikk man fikk til bryllupet, noe som er arvet eller noe man har investert litt mer i enn hverdagsbestikket. Når man tar frem finbestikket kommer assosiasjonene og tankene til de større høytidene. Det brukes gjerne til bursdager, dåp, konfirmasjon, jul, 17.mai og andre høytider.

For at finbestikket ikke skal bli glemt bort, og for å gjøre det enkelt tilgjengelig, er bestikkposen perfekt. Den tar liten plass i skapet og gjør at du kan ta finbestikket i bruk, gjerne ved flere anledninger enn bare de aller største. Husk at bestikket vårt er laget for at det skal brukes til både små og store anledninger.

Bestikkposene

Bestikkposene er praktiske og fine oppbevaringsposer som gjør at bestikket holder seg pent. De er produsert i et mykt, syntetisk materiale som ligner velourstoff og rulles praktisk sammen med et stoffbånd for lukking. Bestikkposen til bestikkdeler har 12 lommer og den til serveringsdeler har 8 lommer. Begge bestikkposene passer til alle våre design. Vi anbefaler at bestikket er helt tørt før man legger det i bestikkposen.

Bestikkpose til serveringsdeler

Se alle serveringsdeler

Bestikkpose til bestikkdeler

Se alle bestikkdeler

Ved å bruke bestikkpose vil du enkelt få oversikt over ditt bestikk. Kom det flere gjester enn først ventet? Eller har du for få kakegafler til dessertbordet? Hos oss kan du få kjøpe det antall deler du mangler. Om du har mistet en teskje eller to, kan det enkelt suppleres.

Bestikkposer - smart oppbevaring til ditt bestikk