Gi en gave som varer

Gavetips

Gavetips! Gi en gave som varer. Hver gang vi samles rundt et dekket bord, skapes nye minner og en ny historie skrives. Med våre gavetips gjør vi det enkelt for deg å finne den beste gaven som skal inspirere mottakeren til stemningsfylte matopplevelser med familie og venner. Du finner noe for han og for henne, gaver i ulike prisklasser og i forskjellige produktkategorier.

Vi har gaver for enhver anledning, som vil følge deg i generasjoner.

Våre mest populære gaver

50%

Hardanger

Ostesett

399,50 kr

Hardanger

Kakesett

799 kr

Hardanger

Eggeglass

174 kr

Ramona

Buffésett

699 kr

Hardanger

Issett

899 kr

Hardanger

Buffésett

999 kr

Hardanger

Skalldyrsett med knekker

799 kr
50%

Hardanger

Salatsett

399,50 kr

Hardanger

Bestikkpose

299 kr

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

299 kr

Hardanger

Schaffel

249 kr

Hardanger

Knekker

299 kr

Hardanger

Påleggsklype

99 kr
70%

Hardanger

Fruktkniver 6stk

269,70 kr

Se flere gavetips

Gaver til små anledninger

Om det er en vertinnegave, innflytningsgave, en bursdag til en nær person eller en liten oppmerksomhet – er det alltid hyggelig å gi og få en gave som varer. Her har vi samlet gaver som du setter pris på både å gi og få.

Se tips

Gaver til store anledninger

Er du på jakt etter gaver av høy kvalitet og som varer år etter år? Hos oss finner du gaver med mye historie og produkter som kommer til å prege hverdagen, men også de store anledningene.

Se tips

Gaver til den moderne

Skal du gi en gave til noen som er glad i minimalistisk og stramt design er dette gavene for deg. Stilrene serier gir et moderne uttrykk. Elegante detaljer gjør hverdagsinteriøret enda mer gjennomført.

Se tips

Gaver til den tradisjonelle

Finn gaver som varer blant våre ikoniske og tradisjonelle bestikkserier. Inspirasjonen til disse designene er hentet fra tidligere epoker og håndverkskunst med sterke røtter i Hardanger.

 

Se tips

Gaver til henne

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her finner du inspirasjon til hva du kan gi i gave til bestemor, mamma, tante, søster, venninner eller kjæresten.

Se tips

Gaver til han

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her finner du inspirasjon til hva du kan gi i gave til bestefar, pappa, onkel, bror, kompisen eller kjæresten.

Se tips

Gaver til de minste

Dåp eller navnedag er den første store anledningen i et barns liv. En dåpsgave er tradisjonelt sett en gave som varer livet ut, og derfor er vårt kvalitetsbestikk noe som passer til alle små.

Se tips

Gaver i ulike prisklasser

En liten oppmerksomhet eller en stor overraskelse? Her finner du noe i enhver prisklasse.

Se tips

Gaver i ulike produktkategorier

Noe for alle og enhver i et bredt utvalg av produkter. Ta en titt på de ulike produktkategoriene våre.

Se tips