Nyheter - Is & buffésett

Hardangerserien ble lansert og utviklet på bakgrunn av ønsket om å skape en serie med høy funksjonalitet til alle anledninger. Hardangerserien har fokus på produkter som brukes som et supplement til bestikkseriene våre. Med et godt utvalg finnes det noe for enhver anledning. Hardangerserien kan komplementere alle design, både eksisterende og kommende bestikkdesign i Hardanger Bestikk.

Nå ønsker vi velkommen til issettet og buffésettet i Hardangerserien.

Hardanger

Issett

899 kr

Hardanger

Buffésett

999 kr

Issettet fra Hardanger Bestikk tar dessertopplevelsen til nye høyder. I tillegg til å være praktisk, lager kuleisskjeen elegant kulerunde porsjoner i ett enkelt tak. Med ergonomisk utforming og med is skjeer som har ekstra lengde, får du et produkt som passer perfekt når alt du trenger en utsøkt iskremopplevelse. Settet inneholder fire isskjeer og en kuleisskje.

Dessert gir det lille ekstra etter ethvert godt måltid, og issettet er laget for å gjøre dessertopplevelsen enda et hakk bedre. Designet skal skape assosiasjoner til snø og is, og er inspirer av de lange, slake linjene man ser i norsk snølandskap.

Kuleisskjeen er fyldig og har et godt grep som egner seg for både store og små hender, og er utformet for at du skal kunne lage elegante, kulerunde iskremporsjoner i ett og samme tak.  Isskjeene har et lengre skaft, og er tilpasset for at du skal kunne spise is helt uten å få søl og kliss på fingrene. Skjebladet er utformet med omtanke for smakopplevelsen – å forlenge den runde, gode smaken av iskrem i hver munnfull.

Issettet har et dynamisk design, og er tidløst og elegant, laget for å passe sammen med annet spise- og dessertbestikk.

Kos deg med desserten!

Buffè-settet fra Hardanger Bestikk er et chict og retroaktig anretningsbestikk. Bruk det til matservering rundt frokostbordet, i en smakfull buffet, under matlaging eller i krukker og skåler på kjøkkenet. Settet inneholder en påleggsspade, en smørkniv, en syltetøyskje og to påleggsklyper.

Vi i Hardanger Bestikk er opptatt av familie, tradisjoner og gode stunder rundt spisebordet. Ofte er måltider en sentral del av familietradisjonene, hvor normen er å samles rundt et middagsbord, mens øvrige måltider som lunsj og frokost kanskje blir tatt på farten eller andre steder utenfor hjemmet.

Nå lanserer vi et helt nytt buffésett! Dette er et serveringssett som skal inspirere de mange familier til å samles rundt måltider oftere. Buffetsettet er allsidig, og kan brukes som anretningsbestikk til frokostbordet, i smakfulle buffeter, eller til tapas en hyggelig lørdagskveld. Det kan også brukes i krukker og serveringsskåler ellers på kjøkkenet, da designet gjør at det tar seg godt ut i kjøkkeninnredningen.

Påleggsklypen gir et presist og godt grep, og passer bra som et gripeverktøy eller når du trenger å stikke for å få fatt i matretter. Syltetøyskjeen har et bredt blad og egner seg til både servering og fordeling av syltetøy, dressinger og lignende. Påleggsspaden er helt ideell til å forsyne seg med større frukt og- grønnsaksskiver eller diverse pålegg, som for eksempel egg. Og sist men ikke minst, smørkniven, inspirert av de gamle smørknivene. Med sitt Hollow Handle-skaft er den dessuten smidig og behagelig i bruk, og egner seg til både smør og mykoster.

Buffésettet er et retro serveringssett, inspirert av de eldre redskapene som ble brukt før i tiden. Til sammen utgjør hver og en del et komplett sett med redskaper for frokost, lunsj, middager eller buffé. Med buffésettet har vi forsøkt å skape et serveringssett som fint kan kombineres med alle Hardanger Bestikk serier.

 

 

Nyheter - Is & buffésett