Lukseriøs helgefrokost

Dekk opp

Endelig er helgen her, perfekt anledning til å stelle i stand en fin helgefrokost som inneholder det lille ekstra. Hvem har sagt at man ikke ta frem finserviset og finbestikket en lørdag eller søndag morgen?

Kombiner det du har

En annerledes og luksuriøs frokost handler om å få berørt flere sanser. Den gode lukten av nystekte pannekaker, de friske fargene på frukttallerken og de fine materialene og teksturene på tallerkenene, bestikket og tekstilene. Levende lys på bordet gir en beroligende effekt. Lag en lun stemning rundt bordet med puter og pledd i flotte farger.

Glem hverdagsstresset. En pastellfarget duk gir underlaget et lettere inntrykk. Det er ingen tvil om at friske farger påvirker humøret til det bedre.

Ta frem noe du har arvet og kombiner det gjerne med noe nytt. Dette gjør bordet unikt og minneverdig. Bruk blomster, bland de i en bukett og sett de i flere vaser for å skape en uformell stemning.

Stundene rundt spisebordet

Spisebordet er stedet hvor en samler sine nære. Her kan en senke skuldrene, sitte lenge og ha gode samtaler. Dette er en fin anledning til å dekke med fine skatter som inneholder gode minner.

Kvalitetsprodukter øker matopplevelsen og kvalitetsbestikk er ikke noe unntak. Carina bestikket ble lansert i 1989 og har siden vært en av bestselgerne til Hardanger Bestikk. Serien har et mykt design med dekorative kanter og runde former. Carina er like aktuelt nå som da det først ble lansert. Som kunde av Hardanger Bestikk skal du kunne investere i kvalitet – vår oppgave er å lage bestikk som skal følge deg gjennom små og store øyeblikk i livet. Våre design skal være så tidløse og bærekraftige at de skal kunne vare i generasjoner.

50%

Carina

Forrettskniv

69,50 kr
40%

Carina

Kakegafler 4pk

359,40 kr
40%

Carina

Serveringssett

419,40 kr

Senk skuldrene

Lag familiens frokostfavoritter. Hva med luftige pannekaker, ferske rundstykker eller frisk frukt? Når en først skal dekke til en finere frokost så disker man opp med hele familiens favoritter.

Mange starter dagen med en kopp kaffe eller te. Noe varmt å drikke gjør nemlig at kroppen slapper av og gir en oss en god og rolig start på dagen. Få frem den luksuriøse følelsen ved å toppe det hele med en nydelig ferskpresset appelsinjuice.

Så hva skaper den luksuriøse stemningen?

♥Ha drikken i flotte karafler. Det føles mer luksuriøst å skjenke fra en karaffel enn en melkekartong.

♥Melk eller juice i stettglass er vel innafor?

♥Legg pålegg på skjærefjøl eller tallerken. Dette gir en helt annen stemning enn å ta pålegg direkte fra pakken.

♥Legg brødet på et skjærebrett eller i en brødkurv.

♥Server gjerne noe du ikke spiser så ofte.

♥Bruk det fine bestikket du har i skuffen, krystallvasen som står bakerst i skapet og tallerkener som du ellers bare ville brukt ved en høytid.

♥Blomster på bordet.

Og du, legg fra deg mobilen og skru av TV. Bruk denne tiden godt med dine nærmeste. Ikke stress og bruk god tid på å lage og nyte maten. Hverdagen kan ofte være litt kaotisk, derfor er det viktig å sette pris på disse rolige stundene og gjøre det beste ut av de små viktige øyeblikkene.

40%

Carina

Serveringssett 5 deler

959,40 kr
40%

Carina

Dessertsett

599,40 kr
40%

Carina

Bestikksett 24 deler

1.860 kr