Lykke, dynamisk og elegant

Spisebordets smykke

Lykke bestikkserie er et tydelig dekorativt element på enhver borddekking. Vi i Hardanger Bestikk sier ofte at bestikket er spisebordets smykke og Lykke er ingen unntak. Med inspirasjon hentet fra dalene hvor fjord møter fjell i området rundt Hardangerfjorden – her ble Lykke skapt.

Lykke borddekking biffkniv og spisegaffel
Lykke borddekking biffkniv og spisegaffel

Lykke

Biffkniv

229 kr

Lykke

Dessertskje

169 kr
50%

Lykke

Serveringssett

349,50 kr
50%

Lykke

Bestikksett 24 deler

1.550 kr

Det perfekte balansepunktet

«Lykke» er designet ut ifra et ergonomisk perspektiv. Bestikkserien har mer tyngde enn flere av våre andre serier. Tyngre produkter gir en følelse av eksklusivitet og er med på å skape assosiasjoner til et mer eksklusivt måltid. Lykke er en solid, men likevel elegant bestikkserie. Serien tar utgangspunkt i våre tradisjonelle bestikkserier, men har dynamiske og rene linjer som møter det moderne.

Bedre smaksopplevelse

Visste du at riktig bestikk er med på å øke matopplevelsen? Et godt måltid fortjener riktig bestikk. Dette har mye å si for smaksopplevelsen. Vi i Hardanger Bestikk ønsker å gjøre det vi kan for at de som bruker produktene våre skal få den beste opplevelsen rundt spisebordet. Derfor er Lykkeserien laget med en ekstra tyngde for å gi en god matopplevelse.

Vi har brukt mye tid på å teste hvordan man bruker bestikk. Designet på Lykke-serien er basert på at mange skal kunne få et godt grep rundt bestikket. Det er 5mm ståldybde på skaftet som gjør at det er sterkt og solid. Denne funksjonelle og ergonomiske utformingen gjør at håndtaket ligger perfekt i hånden og støtter grepet.

Kniven skiller seg ekstra ut i denne serien. Den har nemlig et perfekt balansepunkt som gjør at den kan stå stødig på bordet helt uten hjelp. Dette gir et element av lekenhet i det elegante designet. Bølgen på kniven går igjen på de andre delene i bestikkserien, slik at alle deler passer fint sammen på bordet.

Server bestikk med stil

Vi i Hardanger Bestikk har alltid vært opptatt av å samle våre nære rundt spisebordet. Rundt bordet samles vi ofte midt i en ellers travel hverdag. Her kan vi senke skuldrene og puste ut. Det er fint å bruke denne anledningen til å få et innblikk i hverdagen til menneskene rundt oss.

«Lykke» gjør borddekkingen til en lek. Med dekorative produkter trenger man ikke mye pynt på bordet for å fremheve det lille ekstra man ønsker for en elegant borddekking. Bestikkserien setter kronen på verket når det gjelder borddekking og utstråler eksklusivitet uten at det tar for mye fokus. Små detaljer kan bety mye for både utseende og funksjonalitet.

Vedlikehold av Lykke

Alle våre design inneholder 18% krom og 10% nikkel, hvilket utgjør rustfritt stål. Denne kvaliteten øker bestikkets holdbarhet. Lykke-serien tåler å bli vasket i oppvaskmaskin. Vi anbefaler å skylle bestikket godt i forkant for å unngå flekker. Dersom du ønsker mer informasjon, kan du lese her.

Bestikkdeler fra Lykke

Lykke har et rikt utvalg innad i serien, hvor du enkelt kan samle og supplere med tilleggsdeler i samme serie. Her får du bestikksett, forrettsbestikk, kakesett, dessertsett og serveringsdeler – med andre ord, absolutt alt du trenger til både små og store måltider.

Lykke er et populært design som kan brukes til både hverdag og fest. Se hele utvalget av Lykke her.

 

Lykke, dynamisk og elegant