Påskefrokost

Endelig er påsken her

En høytid hvor vi samler venner og famile rundt frokostbordet. Egg har i alle år vært et viktig innslag under påskefrokosten. Hva er vel bedre enn litt energipåfyll før en tur i skibakken? Dekk påskebordet med  med våre prisvinnende eggeglass. 

hardanger eggeglass og eggeskjeer
Hardanger salt og pepper bøsse

Felles for påsken er at vi ønsker å senke skuldrene og bruke tid sammen med våre nære. En god, innholdsrik frokost i hyggelig selskap skaper et godt utgangspunkt for dagen. Produktene for egg er designet av Per Finne, og har vunnet prisen “Merket for god design” av Norsk Designråd. Produktene er funksjonelle, og et blikkfang på frokostbordet. Eggøsen brukes både før og etter koking. Eggeskjeene er spesialdesignet for et godt grep, som også tar seg godt ut sammen med eggeglassene på bordet. Fokuset ligger på det estetiske og funksjonelle. 

Foto: Tina Stuestøl 

Julie bestikksett, salt og pepper bøsse, eggeglass og eggeskje