Ramona fyller 40 år og vi feirer med nyheter!

Da gründer Odd Leikvoll satt ved tegnebordet i 1982, hadde han nok ikke forestilt seg at det 40 år senere skulle nettopp dette designet være en bestselgende serie som har blitt produsert i over 40 millioner deler. Det tidløse designet med børstede overflater og rette kanter er vårt mest populære bestikkdesign gjennom tidene.

I år feirer Ramona 40 år! Bursdagen til Ramona feires med etterspurte produkter i denne bestikkserien.

Vi ønsker velkommen til Ramona frokostsett, grøtsett og ostesett.

Ramona frokostsett

Ramona frokostsett

599kr

Fem nye frokostdeler i vår bestselgende bestikkeserie Ramona gir spisebordet det lille ekstra. Designet av Odd Leikvoll 1982. Frokostsettet inneholder alt du trenger til frokost og lunsjbordet. Bestikket har en matt finish og leveres i en gaveeske.

Kjøp her

Ramona frokostsett inneholder alt du trenger til frokost og lunsjbordet; to påleggsgafler, en smørkniv, en syltetøyskje og en påleggspade. Hardanger Bestikk ser på spisebordet som hjertet i hjemmet der bestikkdelene har en sentral rolle. Fem nye frokostdeler i vår bestselgende bestikkeserie gir samlingsplassen det lille ekstra.

Ønsker du å gjøre noe mer ut av helgefrokosten sammen med familien eller kanskje invitere vennegjengen over til en hyggelig brunsj? Inviter til nystekte pannekaker, ferske rundtstykker og frisk frukt. Kvalitetsprodukter øker matopplevelsen og kvalitetsbestikk er ikke et unntak. Uansett anledning vil frokostsett i Ramona løfte opplevelsen rundt spisebordet.

 

Ramona frokostsett, ost, skinke, agurk, paprika

Ramona grøtsett

799kr

Grøtsett i vår bestselgende bestikkserie Ramona er perfekt til den grøtglade. Designet av Odd Leikvoll 1982. Grøtsleiven rommer mye og har god slippeffekt. Matt finish. Leveres i gaveeske.

Kjøp her
Ramona grøtsett

Ramona grøtsett er perfekt til den grøtglade. Start dagen med havregrøt, kjøleskapsgrøt eller smoothiegrøt. I Norge er grøt tradisjonsmat, og mange forbinder risengrynsgrøt og rømmegrøt med spesielle anledninger. Grøtsettet består av en grøtsleiv, fire spiseskjeer og en sukkerskje.

Om du ikke er av de grøtglade, passer settet også til alle slags middagsfavoritter som lasagne, nachos og ulike typer gryter eller gratenger. Sukkerskje er også ypperlig å ha i f.eks rømme eller andre dressinger.

Kjøp her
Ramona grøtsett, dekket bord
Hardanger Grøtsett Ramona
Ramona grøtsett dekket bord

Ramona ostesett

599kr

Ramona ostesett består av to ostekniver. Den brede kniven er utstyrt med hull for å unngå at myke oster kleber seg. Den smale kniven har to tinder som kan brukes som gaffel i kombinasjon med den andre brede kniven, eller som en skarpere ostekniv på hardere oster.

Kjøp her
Ramona ostesett

Dekk opp med dine favorittoster og tilbehør. Med disse knivene har du verktøy for å kunne skjære i alle typer ost. Ramona ostesett består av to ostekniver. Den brede kniven er utstyrt med hull for å unngå at myk ost kleber seg. Den smale kniven har to tinder som kan brukes som gaffel i kombinasjon med den brede kniven, eller som en skarpere ostekniv på hardere oster.

Ost og kjeks er en favoritt å diske opp med til vennekvelder. Ikke minst er det også raskt å tilberede. Her kan du velge i butikkenes store utvalg og finne dine favoritter. Vi anbefaler å mikse mellom ulike typer ost og kjeks. Server gjerne sammen med druer, paprika og marmelade.

Ramona ostesett, ost og frukt
Ramona Frukostsett druer, syltetøy
Ramona Ostesett, duer, jordbær, ost, syltetøy. blåbær

Ramona fyller 40 år!