Juletradisjoner med Hardanger Bestikk

Julen er en viktig høytid for mange, en tid for å feire tradisjoner, familie, og fellesskap. Juletradisjoner spiller en sentral rolle i å knytte sammen generasjoner, hvor gamle minner æres og nye skapes. Hardanger Bestikk er stolte av å være en del av deres juletradisjoner, år etter år.

Julefrokost som varer, og varer

Julefrokost er en hyggelig og viktig tradisjon som gir en perfekt start på juledagen, eller første juledag. Denne spesielle frokosten samler familien rundt et festdekket bord, ofte i en avslappet og varm atmosfære. Julefrokosten er ikke bare et måltid; den er en kjærkommen anledning til å styrke familiebånd og setter tonen for resten av juledagens festligheter. For mange går julefrokosten over flere timer, og er med dette en stor og viktig del i mange juletradisjoner.

Produkter til julefrokosten

Hardanger

Buffésett

999 kr

Ramona

Ostesett

699 kr
50%

Hardanger

Ostesett

399,50 kr

Hardanger

Eggeglass

174 kr

Julegrøt og ren julemagi

Julegrøt er en koselig og elsket tradisjon i mange hjem under julefeiringen. Julegrøten serveres vanligvis som en del av juleforberedelsene, gjerne på selve julaften. Familien samles rundt bordet, og spenningen stiger ettersom hver person forsøker å finne mandelen i sin porsjon. I tradisjonen tro vil den som finner mandelen vinne en liten gave, noe som skaper ekstra moro og forventning blant både barn og voksne. Juletradisjonen med mandel i grøten er mer enn bare en lek, den symboliserer lykke og samhold, og er en kjærkommen pause i julestria. I vår familie får også loftsnissen en porsjon med julegrøt, og som takk etterlater han en gave til hver av barna. Ren julemagi, og en kjær juletradisjon.

Produkter til julegrøten

40%

Ramona

Grøtsett

539,40 kr

Ramona

Buffésett

699 kr

Julematen, det beste med julen

Å samle familie rundt julebordet er en kjærkommen anledning til å styrke bånd og dele historier, og for mange er dette høydepunktet i julen. Julematen, tilberedt med kjærlighet og omsorg, blir ikke bare et måltid, men et symbol på tilhørighet og tradisjon. Julematen er ofte «hellig», og mamma lager alltid den beste kålrabistappen. Kanskje er det unger rundt bordet som skaper herlig kaos, eller det kan være en rolig atmosfære med tid for refleksjon. Uansett, når familie og venner samles, blir det tydelig hvor viktig disse stundene er for å opprettholde og videreføre familietradisjoner.

Produkter til julematen

Nina

Bestikksett 24 deler

2.600 kr

Nina

Serveringssett 5 deler

1.399 kr

Nina

Barnebestikk

599 kr

Nina

Biffsett

1.699 kr

Julekos, ute og inne

Julekos er en tid fylt med små gleder og varme stunder, en perfekt måte å nyte julehøytidens magi sammen med venner og familie. Duften av nybakte pepperkaker som sprer seg i hjemmet, en klassisk julefavoritt som mange gjerne baker sammen i familien. Nå er det tid for kos og ekte julestemning. Kanskje har dere som tradisjon å være ute i den kalde vinterluften? For å leke med barna i snøen, bygge en snømann eller bare ta en frisk spasertur. Uansett er det ingenting som varmer bedre enn en kopp rykende varm kakao eller gløgg ute i naturen, i vinterkledde omgivelser.

Produkter til julekosen

60%

Julie

Sausøse

199,60 kr

Julie

Dessertskje

129 kr

Etter dagens aktiviteter, er det ingenting som slår å krype opp i sofakroken, pakke seg inn i et mykt pledd, og bare slappe av. Enten det er med en god bok, en julefilm, eller bare sitte og prate med familie, er disse stundene i sofakroken essensen av julekos. Selvsagt med masse godt på bordet. Det er i disse øyeblikkene, omgitt av kjærlighet og komfort, at de virkelig minneverdige juleøyeblikkene blir til.

Produkter til julekosen

50%

Hardanger

Ostesett

399,50 kr

Hardanger

Kakesett

799 kr

Hardanger

Issett

899 kr

Hardanger

Knekker

299 kr

Uansett hvilke juletradisjoner som står ditt hjerte nært, takk for at vi får være en del av dem. Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår, med varme hilsener fra Hardanger Bestikk.

God jul