Barnebestikk i hverdagen

Til de små som vil spise selv

Barn har et stort ønske om å prøve og klare selv, de vil gjøre som de voksne. Vi i Hardanger Bestikk synes det er viktig at barna får lov til å spise selv og føle seg inkludert rundt spisebordet. Det er stor stas for barna at de kan spise med det samme som foreldrene gjør.

Tomt på lager

Ramona

Barnebestikk

599 kr

Nina

Barnebestikk

599 kr
50%

Fjord

Barnebestikk

299,50 kr
50%

Julie

Barnebestikk

299,50 kr

Sammen rundt middagsbordet, både store og små

Det er flest hverdager i livet, og vi i Hardanger Bestikk er opptatt av å ta vare på disse dagene. Mange av oss opplever svært travle hverdager med jobb, trening, husarbeid, oppfølging av fritidsaktiviteter og andre sosiale arrangementer.

Vi ønsker å oppfordre til å sette av tid til en hyggelige middagstider i disse travle hverdagene. Et måltid er så mye mer enn bare mat som skal mette. Et måltid inkluderer også de gode, viktige samtalene, nærheten til gode mennesker og senkede skuldre. Slike hyggestunder rundt spisebordet kan også ha en stor betydning for barnas utvikling og gi en fin fellesskapsfølelse for både store og små.

Igjen, ønsker vi ikke å oppfordre til å bare bruke barnebestikket til de gangene man skal dekke bordet. Hardanger Bestikk er stolte av å tilby kvalitetssikkert bestikk som er ment til å brukes til alle måltider. Den lengste skjeen er mateskje og passer perfekt til å gi babymat og grøt med. Mateskjeen kan også brukes av voksne til eksempelvis syltetøyglass eller andre glass hvor det gjerne trengs en lengre skje. Kniv og gaffel fungerer godt til alle matretter, inkludert enklere måltid hvor barnet for eksempel kan smøre på skiven sin ved frokosten. Skjeen kan brukes til yoghurter og andre lignende måltid.

Ramona frokostbord barnebestikk
Ramona frokostbord barnebestikk

Barnebestikket kommer i våre bestselgende serier, Ramona, Nina, Fjord og Julie. Barnesettene har likt design som bestikksettene vi har for voksne. Barn kan gjerne trenge litt motivasjon når de skal begynne å spise med bestikk. Da hjelper det med barnesett som er designet for små barnehender og deres motorikk. Barnesettene har stor gripeflate som gjør at bestikkdelene ligger godt i hånden og er enkel å spise med.

Barnas beste

Vi sier ofte at vi ønsker det beste for barna våre. Når det kommer til bestikk, mener vi i Hardanger Bestikk at det er for barnas beste å føle seg inkludert rundt matbordet. Barnebestikk i kvalitetsikret stål som kan følge barna gjennom mange år er for oss barnas beste. Inkludering av barna rundt matbordet kan være så enkelt som at barna får samme glass, tallerken og bestikk som andre rundt bordet.

Barnebestikket har behagelig, avrundende kanter. Bestikket er nøye polert til det perfekte resultatet er oppnådd, også mellom tidene på gaffelen for å unngå matrester og bakterier.

Vedlikehold av bestikk

Hardanger Barnebestikk inneholder 18% krom og 10% nikkel, hvilket utgjør rustfritt stål. Bestikkets kvalitet er slitesterk og svært holdbart, noe som gjør at du kan bruke bestikket til alle anledninger. Barnebestikket tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, men skyll bestikket godt på forhånd for å unngå flekker på bestikket. Du kan lese mer om vedlikehold av bestikk her. Vi tilbyr også 10 års garanti på alle våre produkter. For å ta bedre vare på bestikket anbefaler vi å bruke bestikkpose. De tar liten plass i skapet og bidrar til lengre levetid på bestikket.

Julie barnebestikk