Blomstring i Hardanger

– Et sikkert vårtegn

Hardanger har alltid vert kjent for sin dramatiske natur og unike blomstring om våren.Det varierer selvsagt når blomstringen begynner, og hvor lenge den varer, men en ting er sikkert: den er like vakker hvert eneste år! Nå har vi allerede rukket å komme halvveis i måneden Mai, og blomstringen har startet for fullt. Det er i hvert fall umulig å ikke få den med seg når man kjører langs fjorden med eple- og morell trærne i full blomst på hver sin side av veien.Vi som bor i vakre Hardanger er heldige å få oppleve blomstringen hvert år. Den står på i rundt fire uker. Selv om vi er «vane» med det, blir vi alltid like glad når de første tegnene på blomstring melder sin ankomst. Det er jo ingen tvil om at nasjonalromantikken OG Hardanger er på sitt absolutt beste under blomstringen. Det er jo rett og slett et skikkelig fargerikt fenomen!

Hardanger bløming
Hardanger bløming fjord

Siden 1958 har Hardanger Bestikk blitt inspirert av naturen. Fjorden og fjellene som vi er omringet av er og forblir en inspirasjonskilde når det kommer til både utviklingen av bestikk, men også det å ivareta verdiene våres.

Dersom du har sjansen, vil vi i Hardanger Bestikk absolutt anbefale å legge litt av årets norgesferie til vakre Hardanger som kan by på noen av de fineste fjelltoppene i Norge, flere kilometer lang vei med vakker blomstring og ikke minst en majestetisk Hardangerfjord.

 

Bilder i artikkelen er tatt av Hotel Ullensvang