Bli med i familien

Hardanger Bestikk er en familiebedrift med rike tradisjoner, og det er viktig for oss å ta vare på våre familiemedlemmer. Hardanger Bestikk er laget for å vare, og i generasjon etter generasjon vil bestikket være en sentral del rundt spisebordet. Derfor ønsker vi å gi deg livstidsgaranti* på dine produkter. Slik kan du alltid være trygg på kvaliteten på ditt Hardanger Bestikk.

Medlemsfordeler

For å aktivere garantien, trenger du kun å registrere din serie. Da mottar du også tilpasset veiledning, tips til vedlikehold av bestikket, borddekkingsinspirasjon, samt eksklusive tilbud som er relevant for deg og ditt produkt.

  • 15% rabatt på neste kjøp
  • Livstidsgaranti på ditt bestikk
  • Eksklusive rabatter
  • Inspirasjon og tips

Registrer deg i dag

Ved å registrere deg aksepterer du vilkår for medlemskap og samtykker til at vi skal kunne sende deg relevant informasjon via e-post. Du kan når som helst endre dette.

Stålbestikk skal vedlikeholdes, og for at du skal kunne få mest mulig glede av ditt bestikk, er det viktig at du nytter det på riktig. Garantien dekker ikke feil som kommer fra misbruk av bestikket eller manglende vedlikehold. Garantien dekker heller ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp, tap, tyveri, misbruk eller kommersiell bruk.

Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren, uavhengig av om vedkomne har kjøpt produktet selv eller fått det i gave. Så lenge vi har produktet du ønsker erstatning for på lager, vil du få samme produkt tilbake. Om det mot formodning ikke lengre er tilgjengelig hos oss, vil vi gi deg et tilsvarende produkt i retur.

Spørsmål knyttet til livstidsgarantien kan sendes til vårt kundesenter på support@hardangerbestikk.no

Les mer om hvordan du kan ta vare på bestikket her.

Tilbehør til våre produkter

Hardanger Bestikkposer er praktiske og eksklusive oppbevaringsposer som hjelper deg å ta vare på dine bestikkdeler. Du frigjør effektivt plass i skuffer og skap, samtidig som du ivaretar produktet ditt og forebygger riper og merker. Bestikkposene er produsert i et mykt, velouraktig materiale, og kan enkelt rulles sammen og knytes med påfølgende bånd.

Vi tilbyr to ulike Hardanger Bestikkposer, en med 12 lommer og en med 8 lommer tilpasset større serveringsdeler. Begge bestikkposene passer til alle våre design. Som anbefaling, bør alltid bestikket ditt være helt tørt før det rulles sammen i posen.

Hardanger

Bestikkpose

299 kr

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

299 kr

Hardanger

Bestikkpose dessertdeler

299 kr

Bli inspirert

Hvordan skal man dekke bordet? Hvordan tar man best vare på bestikket? Vi har samlet våre ideer fra inspirasjon om borddekking, til tips og triks- både til de små og store anledningene.

Organisert og ryddig kjøkken

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og møtepunktet i løpet av dagen for mange. Med smart organisering i kjøkkenskap og -skuffer, gjør du kjøkkenet mer effektivt. Selv en ryddig bestikkskuff kan gjøre livet hjemmet litt enklere.

Les mer

Lukseriøs helgefrokost

Endelig er helgen her, perfekt anledning til å stelle i stand en fin helgefrokost som inneholder det lille ekstra. Hvem har sagt at man ikke ta frem finserviset og finbestikket en lørdag eller søndag morgen?

Les mer

Historien om Nora

Sent i april 2000 kom lille Nora til verden, Odd Leikvolls fjerde barnebarn og familiens nye tilskudd. I tradisjon tro satte Odd seg bak skissebenken og startet på det som skulle bli blant dem mest avanserte og tekniske designene Hardanger Bestikk har skapt.

Les mer

Gavetips

Hardanger Bestikk har i over 60 år vært en populær gave og vet hvor vanskelig det kan være å finne den rette gaven. Hos oss finner du gaver til alle anledninger, som varer livet ut.

Se tips

Oppdag en ny verden av bestikk

Bestikk er for oss personlig, det er noe som skal passe din stil i hjemmet. Hvert design har en historie med fotspor av trender, høy kvalitet og tradisjon. Hos oss får du bestikksett, forrettsbestikk, biffsett, kakesett, dessertsett, serveringsdeler og suppleringsdeler – med andre ord, absolutt alt du trenger til alle anledninger.

Ramona

Nina

Serveringsbestikk

Barnebestikk

Se alle våre serier

Se alle våre produktkategorier

Bli med i familien og vårt univers!