Bli med i familien

Hardanger Bestikk er en familiebedrift med rike tradisjoner, og for oss er det viktig å ta vare på våre familiemedlemmer. Som eier av ditt helt eget Hardanger Bestikk anser vi deg som et familiemedlem, og det ønsker vi å hedre.

Hardanger Bestikk er laget for å vare og vil være en del av dine øyeblikk rundt spisebordet i generasjoner. Derfor ønsker vi å tilby deg livstidsgaranti på dine produkter og på den måten sørge for at du alltid kan være trygg på vår kvalitet. Alt du trenger å gjøre er å registrere din serie, og du mottar tilpasset veiledning, vedlikeholds tips, borddekkingsinspirasjon, samt eksklusive tilbud som er relevant for deg og ditt produkt.

 

Registrer deg i dag

Registrer deg her for å få livstidsgaranti på ditt produkt, samt eksklusive tilbud til din bestikkserie

Ved å registrere deg aksepterer du vilkår for medlemskap og samtykker til at vi skal kunne sende deg relevant informasjon via e-post. Du kan når som helst endre dette.

Tilbehør til våre produkter

Hardanger Bestikkposer er praktiske og eksklusive oppbevaringsposer som hjelper deg å ta vare på dine bestikkdeler. Du frigjør effektivt plass i skuffer og skap, samtidig som du ivaretar produktet ditt og forebygger riper og merker. Bestikkposene er produsert i et mykt, velouraktig materiale, og kan enkelt rulles sammen og knytes med påfølgende bånd.

Vi tilbyr to ulike Hardanger Bestikkposer, en med 12 lommer og en med 8 lommer tilpasset større serveringsdeler. Begge bestikkposene passer til alle våre design. Som anbefaling, bør alltid bestikket ditt være helt tørt før det rulles sammen i posen.

Hardanger

Bestikkpose

249 kr

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

249 kr

Bli inspirert

Hvordan skal man dekke bordet? Hvordan tar man best vare på bestikket? Vi har samlet våre ideer fra inspirasjon om borddekking, til tips og triks- både til de små og store anledningene.

Organisert og ryddig kjøkken

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet og møtepunktet i løpet av dagen for mange. Med smart organisering i kjøkkenskap og -skuffer, gjør du kjøkkenet mer effektivt. Selv en ryddig bestikkskuff kan gjøre livet hjemmet litt enklere.

Les mer

Lukseriøs helgefrokost

Endelig er helgen her, perfekt anledning til å stelle i stand en fin helgefrokost som inneholder det lille ekstra. Hvem har sagt at man ikke ta frem finserviset og finbestikket en lørdag eller søndag morgen?

Les mer

Historien om Nora

Sent i april 2000 kom lille Nora til verden, Odd Leikvolls fjerde barnebarn og familiens nye tilskudd. I tradisjon tro satte Odd seg bak skissebenken og startet på det som skulle bli blant dem mest avanserte og tekniske designene Hardanger Bestikk har skapt.

Les mer

Gavetips

Hardanger Bestikk har i over 60 år vært en populær gave og vet hvor vanskelig det kan være å finne den rette gaven. Hos oss finner du gaver til alle anledninger, som varer livet ut.

Se tips

Oppdag en ny verden av bestikk

Bestikk er for oss personlig, det er noe som skal passe din stil i hjemmet. Hvert design har en historie med fotspor av trender, høy kvalitet og tradisjon. Hos oss får du bestikksett, forrettsbestikk, biffsett, kakesett, dessertsett, serveringsdeler og suppleringsdeler – med andre ord, absolutt alt du trenger til alle anledninger.

Ramona

Nina

Serveringsbestikk

Barnebestikk

Se alle våre serier

Se alle våre produktkategorier

Bli med i familien og vårt univers!