Farsdag

Farsdag

En far er en superhelt i forkledning. Han fikser alt, lykker og gir gode råde. En far kan ofte oppfattes som tøff, men ofte er han fløyelsmyk på innsiden.

Gratulerer så mye med farsdagen til alle fedre!

Farsdags frokost Tina bestikk
Hardanger bestikk blomster gave

Farsdag feires over hele verden, men ikke alle feirer farsdag på samme dag. I Norge faller alltid farsdag på den andre søndagen i november, hvert år.

Alle pappaer fortjener en hedersdag, en dag fylt med feiring for fedre som står på for oss. Som alltid kommer med gode råd og er der for oss, ordner og fikser det meste. Farsdag er den perfekte dagen for å gi litt tilbake til pappa.

Gaveideer til pappa

Selv om vi ikke feirer farsdag på samme dag over hele verden er likevel feiringen ganske lik. På farsdag er det ekstra stas å overraske med frokost på sengen, kaker og gaver fra barna. Denne dagen skal alle fedre kjenne seg verdsatt. Det finnes ikke et fasitsvar på hvordan å feire pappa på farsdagen og vi har alle forskjellige måter å vise at vi verdsetter pappaen vår denne dagen.

Det kan være vanskelig å finne ut av hva man skal gi til farsdag. Vi har samlet våre gaveideer til pappa og våre farsdagstips under for å forhåpentligvis gi deg litt inspirasjon.

Det fine er at disse tipsene kan følges av store som små -det viktigste er at du gjør det med kjærlighet og din egen lille vri.

♥ Start dagen med å gi pappa en god klem og et håndskrevet kort.

♥ Lag et måltid som du vet han liker veldig godt, gjerne en god frokost eller middag?

♥ For å varme pappahjertet litt ekstra- lag en kake eller søt bakst til han.

♥ Gi en gave som varer, på den måten blir farsdagen et minne.

Gaveideer til farsdag

Hardanger

Skalldyrsett med knekker

799 kr

Hardanger

Eggeglass 2stk

399 kr
Tomt på lager

Fjord

Biffsett

1.399 kr

Hardanger

Eggeglass

174 kr