Oda, et design med alt det beste

Oda er et dynamisk design med eksepsjonelt gode grepsegenskaper, skapt for uforglemmelige matopplevelser. Her er det lagt stor vekt på ergonomiske karaktertrekk som gjør bestikket behagelig å bruke. Det er smalt, men har samtidig et snitt som balanserer form og funksjon på så måte at bestikket ligger støtt i hånden. Den mattpolerte overflaten er konstruert for å etterligne sateng, hvilket gir bestikket et mykt utrykk med en leken, lysreflekterende fremtoning som føles behagelig å ta på. Med andre ord et bestikksett med alle de beste taktile og funksjonelle egenskapene, laget for å vare og inspirert av naturen i Hardanger.

Oda bestikkserie, eske

Uttrykket

Oda-bestikket, kanskje vårt mest ikoniske design til nå? Med sine lange, elegante og glatte taktile egenskaper, frir dette produktet til alle sansene dine på en gang. Når du tar i bestikket, vil du umiddelbart kjenne hvor godt det ligger i hånden. Vekten, følelsen av å ta og kjenne på produktet, ja til og med smaken, er taktile egenskaper som er helt avgjørende for at et bestikk skal holde kvalitet i verdensklasse. Og det er nettopp det Oda gjør – kombinerer det beste innen produksjonsmetode og design.

Kjøp her

Unike matopplevelser

Et pusterom i hverdagen, god tid, tilberedning av mat sammen, en magisk borddekking, utsøkte matopplevelser og øyeblikk med familie og venner. Hver gang vi samles rundt et dekket bord, skapes nye minner og en ny historie skrives. Oda bestikksett er skapt for deg som verdsetter slike gode matøyeblikk. Det appellerer til alle sansene på en gang, og har alle de beste egenskapene et bestikk skal ha for å komplimentere maten på best mulig måte. Har du Oda i kjøkkenskuffen, vil du ha et bestikksett som ikke bare hever det visuelle uttrykket rundt borddekkingen, men som er det mest velegnede redskapet du kan få for å komplimentere kvaliteten på maten du inntar.

Utviklet, over tid

Design handler om å skape gode produkter der både form og funksjon er ivaretatt på best måte. Produktene våre er redskaper som skal dekke både praktiske og emosjonelle behov, og vi har lang erfaring når det kommer til utvikling av kvalitetsbestikk. Estetikk handler ikke bare om det visuelle – men hele sanseopplevelsen av et produkt.

Oda er et unikt design som er utviklet over tid, med inspirasjon fra naturen som omgir Hardanger. Det kombinerer slanke linjer med korte, massive trekk, hvilket gjør fremtoningen av bestikket interessant for øyet. Det gjør Oda til enda et ikonisk design i vårt sortiment.

Oda kniv, gaffel, skje og teskje
Oda bestikk 24 deler sett

Tidløs finish i børstet stål

Oda er en av våre to nye serier som kommer i børstet stål. Børstet stål, eller i dette tilfellet «satin finish», er en produksjonsmetode som forsterker nettopp sanseopplevelsene.

Dessuten gjør det også redskapene enkle å vedlikeholde som følge av at riper og fingermerker holdes unna i enda større grad enn på vanlig stålbestikk. Børstet stål er en mer finurlig måte å fremstille et produkt på, men gir til gjengjeld et tidløst og ikonisk uttrykk som har alle de beste egenskapene.

Laget for å vare

Oda er inspirert av vårt opphav og vår historie – formet over tid, omgitt av spektakulær, norsk natur i Kinsarvik. Som naturen i Hardanger, er Oda et resultat av produksjonsteknikk, design, erfaring og kunnskap, laget for å tåle tidens tann. Oda er med andre ord et tidløst bestikk bestående av kun det beste egenskapene, laget for å vare gjennom generasjoner

Hardanger Bestikk Oda

Oda Bestikksett

1.999 kr

Ergonomisk og velbalansert bestikk utviklet for optimalt grep. Bestikksettet kommer i lekker oppbevaringseske som inneholder bestikkdeler til 6 personer, henholdsvis kniv, gaffel, spiseskje og teskje. Bestikket er mattet i sateng-finish.

Kjøp her

Vedlikehold av bestikk
Alle våre design inneholder 18% krom og 10% nikkel, hvilket utgjør rustfritt stål. Denne kvaliteten øker bestikkets holdbarhet og er slitesterk slik at du kan bruke bestikket til alle anledninger. Oda-serien tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, men vi anbefaler likevel å skylle bestikket godt på forhånd for å unngå flekker. Dersom du ønsker mer informasjon kan du lese mer om vedlikehold av bestikk.

Oda, kun det beste