Januarsalg

Se tilbud

Utvidet returrett på julegaver

Vårt mål er at du alltid skal være fornøyd med våre produkter. Vi tilbyr utvidet returrett på julegavene dine som er kjøpt mellom 27.oktober og 24. desember. Hvis noen av julegavene ikke faller i smak, kan du returnere dem ut januar 2023.

Send varen(e) i retur til oss i original emballasje. Vi har gratis retur og du kan bruke dette skjemaet her. Varer returnert til oss må være kjøpt på hardangerbestikk.no.
Om du har fått varen i gave, må du referere til ordrenummer eller personen som har kjøpt varen. Dersom varen skal sendes til en annen adresse, må dette spesifiseres. Husk å legge ved ditt mobilnummer, slik at du får hentemelding på sms. Ved bytte sender vi ny vare portofritt.

Oda Bestikksett

Helt nye Oda Bestikksett

Et ergonomisk og velbalansert bestikk utviklet for optimalt grep. Bestikksettet kommer i lekker oppbevaringseske som inneholder bestikkdeler til 6 personer, henholdsvis kniv, gaffel, spiseskje og teskje. Bestikket er mattet i sateng-finish.

Kjøp her

Ramona fyller 40 år og vi feirer med nyheter!

Se nyheter

Våre bestikksett

Les mer

Et pusterom i hverdagen, et magisk måltid eller øyeblikk med familie og venner – Vi lager kvalitetsbestikk for å gjøre stemningen rundt små og store matstunder helt spesiell. Finn bestikket som passer din personlige stil her.

Nyheter! Fruktkniver

Les mer

Populære produkter

Hardanger

Bestikkpose

249 kr
60%

Carina

Biffkniver

479,60 kr
25%

Nina

Biffkniv

126,75 kr
50%

Silje

Teskje

69,50 kr

julie bestikkdeler

BESTIKK

Se «»

ANDRE PRODUKTER

Se «»