Caroline Berg Eriksen dekker Nyttårsbordet

Årets siste dag

Nyttårsaften er den perfekte anledningen til å samle venner og familie rundt bordet for å ønske det nye året velkommen.

For mange er dette en kveld hvor den store begivenheten skjer rundt bordet store deler av kvelden. Vi har fått inspirasjon til nyttårsbordet fra Caroline Berg Eriksen som har dekket opp til det perfekte nyttårsbordet!

For noen uker siden inspirerte Caroline Berg Eriksen til å dekke julebordet med sitt favorittbestikk fra Hardanger Bestikk, se det delikate julebordet her. Nå har hun pyntet nyttårsbordet med et eksklusivt og delikat uttrykk som gir følelsen av det lille ekstra – perfekt avslutning på 2019.

Caroline har dekket nyttårsbordet med bestikket Renessanse fra Hardanger Bestikk. Renessanse er inspirert av jugendbevegelsen og resonnerer med forholdet vi har til den norske naturen. I oppdekningen har Caroline klart å skape en perfekt balanse mellom det morderne og bestikkets tradisjonelle og tidløse design.

 

Oppdekningen er i kalde farger som hvitt, sølv og sort og med et innslag av grønt fra naturen for å gi en varmere følelse. Blant det grønne og hvite blir bestikket i seg selv en dekorasjon som kommer godt frem, elegant og sofistikert. For Caroline hører sølv nyttår til for å få det perfekte bordet til den siste dagen i året.

 

Jeg elsker de klassiske og rene linjene og synes det passer helt perfekt inn på et festbord

 

 

Bestikket er elegant og har en utstråling av kvalitet som kan benyttes både til finere middagsselskaper, men også til hverdags. Hverdagen fortjener et snev av luksus den også og bestikket skal kunne brukes ofte. Bestikket er produsert i 18/10-stål noe som gjør det slitesterkt og anvendelig til ulike anledninger og ikke bare de finere. Bestikk av stål tåler å bli vasket i oppvaskmaskin og slipper å pusses, noe som kommer godt med i en litt hektisk periode.

 

Bestikk fra Hardanger Bestikk er den perfekte gave som varer. Noe som er fint å gi til dem du er glad i eller kanskje du vil pynte opp festbordet selv?

Se hele utvalget i Renessanse her

 • 60%
  Renessanse teskjeer produktbilde

  Renessanse

  Teskjeer 4pk

  151,60 kr
 • 60%
  Renessanse serveringssett 5 deler produktbilde

  Renessanse

  Serveringssett 5 deler

  559,60 kr
 • Renessanse spisekniv produktbilde

  Renessanse

  Spisekniv

  169 kr
 • Renessanse spisegafler produktbilde

  Renessanse

  Spisegaffel

  149 kr
 • Renessanse spiseskje produktbilde

  Renessanse

  Spiseskje

  149 kr
 • Renessanse teskje produktbilde

  Renessanse

  Teskje

  129 kr
 • Renessanse dessertskje produktbilde

  Renessanse

  Dessertskje

  129 kr
 • Renessanse kakegaffel produktbilde

  Renessanse

  Kakegaffel

  129 kr
 • 60%
  Renessanse serveringsgaffel

  Renessanse

  Serveringsgaffel

  79,60 kr