Nyheter! Fruktkniver

Frukt og Hardanger er to ord som passer som hånd i hanske. Ikke så rart når 40% av all fruktproduksjon i Norge kommer fra Hardanger. Alle fruktgårdene bugner av frukt når høsten ankommer, og smaken er det ingenting som kan måle seg med. Lange sommerdager, med svale temperaturer gir ideelle vekstvilkår for frukt som trenger å modnes over tid.

Distriktet har i senere tid blitt kjent for produksjon av sider og eplemost. Visste du at «Sider fra Hardanger» og «Eplemost fra Hardanger» er geografisk beskyttede betegnelser?

70%

Hardanger

Fruktkniver 6stk

269,70 kr
70%

Hardanger

Fruktkniver 12stk

449,70 kr
70%

Hardanger

Fruktsett

419,70 kr

Fruktknivene våre fungerer like godt til grønnsaker som til frukt, og er din beste hjelper til å skjære og hakke frukt og grønt. Fruktknivene er gode å holde i, og under designprosessen ble det lagt vekt på at de skulle føles robuste. Det gode grepet gjør også at den er veldig behagelig å skrelle med. Hakket i knivene gjør at du lettere kommer igjennom ulike type skall, som for eksempel appelsin, sitron, granateple og mango.

Fruktkniver

Knivene har en organisk form, uregelmessige, myke linjer som vi finner i naturen rundt Hardangerområdet. Fruktknivene leveres i en gaveeske med 6stk og en gaveeske med 12stk.

Kjøp her

Fruktsett

Vi kommer også med et fruktsett med 6 fruktkniver og 6 fruktgafler. Her har du alt du trenger til både oppkutting og servering. Frukt på bordet er både sunt og dekorativt, og med gode og lekre fruktkniver blir den dessuten lettere tilgjengelig både for store og små.

Kjøp her

Se våre andre nyheter

Oda, et design med alt det beste

Oda er et dynamisk design med eksepsjonelt gode grepsegenskaper, skapt for uforglemmelige matopplevelser.

Les mer

Nyheter i Ramona-serien

I år feirer Ramona-serien 40 år og vi feirer med etterspurte produkter. Vi ønsker velkommen til Ramona frokostsett, grøtsett og ostesett.

Les mer