Gaver til henne

Til kvinnene i ditt liv

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her finner du inspirasjon til hva du kan gi i gave til bestemor, mamma, tante, søster, venninner eller kjæresten.

Hardanger

Kakesett

699 kr

Hardanger

Ostesett

699 kr

Hardanger

Salatsett

699 kr

Hardanger

Bestikkpose

249 kr

Hardanger

Skalldyrsett med knekker

699 kr

Hardanger

Knekker

199 kr

Hardanger

Eggeglass

174 kr

Hardanger

Eggeøse

169 kr

Hardanger

Eggeskje

99 kr

Hardanger

Bestikkpose serveringsdeler

249 kr

Hardanger

Bestikkpose dessertdeler

249 kr
70%

Hardanger

Fruktkniver 6stk

239,70 kr
70%

Hardanger

Fruktkniver 12stk

419,70 kr
70%

Hardanger

Fruktsett

389,70 kr

Nina

Nina er inspirert av rokokko-stilen som rådet på midten av 1700-tallet. Denne stilen er preget av asymmetriske former, S- og C-formede kurver med blomster, lyse og klare farger samt naturalistisk design. I Norge kom rokokko-stilen til uttrykk i rosemaling, som var svært utbredt i Hardanger-området.

Nina

Bestikksett 24 deler

2.599 kr
60%

Nina

Biffsett

639,60 kr
60%

Nina

Dessertsett

359,60 kr
60%

Nina

Kakespade

159,60 kr

Julie

Julie er en unik og elegant bestikkserie designet av Per Finne. Bestikket er utformet med tanke på at det skal ligge behagelig i hånden, og er godt balansert med fine taktile kvaliteter. Med sine lange, elegante former passer Julie fint inn i moderne oppdekninger. Julie er et enestående bestikk som både føles godt å bruke og ser lekkert ut.

60%

Julie

Biffsett

639,60 kr

Julie

Dessertsett

899 kr

Carina

Carina er den yngste av de tre søstrene Ramona, Silje og Carina, og er designet av Odd Leikvoll i 1989. Denne serien har mykere design, rundere former og dekorative kanter, og skiller seg slik fra sine to søstre.

60%

Carina

Bestikksett 20 deler

1.079,60 kr
60%

Carina

Kakespade

159,60 kr

Carina

Sausøse

499 kr

Tuva

Tuva er et prisvinnende design av Per Finne, og ble lansert i 2009. Ambisjonen var å skape et universelt produkt som skulle passe alle aldre og ferdigheter, uten at det gikk på bekostning av det estetiske. God balanse er det viktigste for et godt grep og bevegelse i hånden.

50%

Tuva

Bestikksett 24 deler

1.799,50 kr
50%

Tuva

Kakespade

224,50 kr
50%

Tuva

Serveringssett

324,50 kr

Se flere gavetips

Gaver til han

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her finner du inspirasjon til hva du kan gi i gave til bestefar, pappa, onkel, bror, kompisen eller kjæresten.

Se gavetips

Gaver til de minste

Dåp eller navnedag er den første store anledningen i et barns liv. En dåpsgave er tradisjonelt sett en gave som varer livet ut, og derfor er vårt kvalitetsbestikk noe som passer til alle små.

Se tips

Gaver til små anledninger

Om det er en vertinnegave, innflytningsgave, en bursdag til en nær person eller en liten oppmerksomhet – er det alltid hyggelig å gi og få en gave som varer. Her har vi samlet gaver som du setter pris på både å gi og få.

Se gavetips

Gaver til store anledninger

Er du på jakt etter gaver av høy kvalitet og som varer år etter år? Hos oss finner du gaver med mye historie og produkter som kommer til å prege hverdagen, men også de store anledningene.

Se gavetips

Gaver til den moderne

Skal du gi en gave til noen som er glad i minimalistisk og stramt design er dette gavene for deg. Stilrene serier gir et moderne uttrykk. Elegante detaljer gjør hverdagsinteriøret enda mer gjennomført.

Se gavetips

Gaver til den tradisjonelle

Finn gaver som varer blant våre ikoniske og tradisjonelle bestikkserier. Inspirasjonen til disse designene er hentet fra tidligere epoker og håndverkskunst med sterke røtter i Hardanger.

Se gavetips

Gaver i ulike produktkategorier

Noe for alle og enhver i et bredt utvalg av produkter. Ta en titt på de ulike produktkategoriene våre.

Se gavetips

Gaver i ulike prisklasser

En liten oppmerksomhet eller en stor overraskelse? Her finner du noe i enhver prisklasse.

Se gavetips

Gavetips

I over 60 år har Hardanger Bestikk levert levert gaver til det norske folk. På denne siden har du en oversikt over alle våre gavetips.

Se gavetips