Gaver til store anledninger

Gaver som varer

Er du på jakt etter gaver av høy kvalitet og som varer år etter år? Hos oss finner du  gaver med mye historie og produkter som kommer til å prege hverdagen, men også de store anledningene.

 

Bestikksett

Bestikk er for oss personlig, det er noe som skal passe din stil i hjemmet. Hvert design har en historie med fotspor av trender, høy kvalitet og tradisjon.

Ramona

Bestikksett 20 deler

2.699 kr

Fjord

Bestikksett 40 deler

3.299 kr

Carina

Bestikksett 24 deler

2.999 kr

Julie

Bestikksett 16 deler

1.899 kr

Biffsett

Hev matopplevelsen med fintaggede kniver av høy kvalitet som skjærer perfekt gjennom både kjøtt og andre matretter som krever skarpe kniver.

Julie

Biffsett

1.599 kr

Carina

Biffsett

1.899 kr

Nora

Biffsett

2.399 kr
50%

Tuva

Biffsett

1.199,50 kr

Serveringssett

Serveringsskje og serveringsgaffel har grepsvennlige håndtak og presise egenskaper. Lange tinder på gaffelen gjør den godt egnet for håndtering av kjøtt.

Julie

Serveringssett 5 deler

1.299 kr

Mira

Serveringssett 5 deler

999 kr

Ramona

Serveringssett 5 deler

1.499 kr

Renessanse

Serveringssett 5 deler

1.299 kr

Kakesett

Dessert er prikken over i’en etter et godt måltid. Dekk bordet med kakesett av høy kvalitet og utsøkt design. Med et godt utvalg finnes det noe for enhver anledning.

Hardanger

Kakesett

699 kr

Lykke

Kakesett

899 kr
70%

Silje

Kakesett

254,70 kr

Nora

Kakesett

1.199 kr

Dessertsett

Dessert er prikken over i’en etter et godt måltid. Dekk bordet med dessertbestikk av høy kvalitet og utsøkt design. Med et godt utvalg finnes det noe for enhver anledning.

Fjord

Dessertsett

799 kr

Julie

Dessertsett

899 kr

Nina

Dessertsett

899 kr

Nora

Dessertsett

1.199 kr

Se flere gavetips

Gaver til små anledninger

Om det er en vertinnegave, innflytningsgave, en bursdag til en nær person eller en liten oppmerksomhet – er det alltid hyggelig å gi og få en gave som varer. Her har vi samlet gaver som du setter pris på både å gi og få.

Se gavetips

Gaver til den moderne

Skal du gi en gave til noen som er glad i minimalistisk og stramt design er dette gavene for deg. Stilrene serier som gir et moderne uttrykk. Elegante detaljer gjør hverdagsinteriøret enda mer gjennomført.

Se gavetips

Gaver til den tradisjonelle

Finn gaver som varer blant våre ikoniske og tradisjonelle bestikkserier. Inspirasjonen til disse designene er hentet fra tidligere epoker og håndverkskunst med sterke røtter fra Hardanger.

Se gavetips

Gaver til henne

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her finner du inspirasjon til hva du kan gi i gave til bestemor, mamma, tante, søster, venninner eller kjæresten.

Se gavetips

Gaver til han

Noen ganger kan det være vanskelig å finne den perfekte gaven. Her finner du inspirasjon til hva du kan gi i gave til bestefar, pappa, onkel, bror, kompisen eller kjæresten.

Se gavetips

Gaver til de minste

Dåp eller navnedag er den første store anledningen i et barns liv. En dåpsgave er tradisjonelt sett en gave som varer livet ut, og derfor er vårt kvalitetsbestikk noe som passer til alle små.

Se tips

Gaver i ulike prisklasser

En liten oppmerksomhet eller en stor overraskelse? Her finner du noe i enhver prisklasse.

Se gavetips

Gaver i ulike produktkategorier

Noe for alle og enhver i et bredt utvalg av produkter. Ta en titt på de ulike produktkategoriene våre.

Se gavetips

Gavetips

I over 60 år har Hardanger Bestikk levert levert gaver til det norske folk. På denne siden har du en oversikt over alle våre gavetips.

Se gavetips