Hardangerserien

Hardangerserien

Kvalitetsprodukter med høy funksjonalitet som gjør alt litt enklere. Med et godt utvalg finnes det noe for enhver anledning.

I Hardanger Bestikk tar vi stor stolthet i å utvikle og skape tidløse og kvalitetssikre design. Våre designserier er personalisert med unike egenskaper og historier, som også er godt kjent for våre kunder.

Hardangerserien ble lansert og utviklet på bakgrunn av ønsket om å skape en serie med høy funksjonalitet til alle anledninger. Hardangerserien har fokus på produkter som brukes i tillegg til vanlig bestikk, som eksempelvis ostesett og salt- og pepper bøsse. Hardangerserien kan komplementere alle design, både eksisterende og kommende bestikkdesign i Hardanger Bestikk.

Trender

Hardangerserien startet i det små. Kaffe ble en stor trend mot midten av 90-tallet og Irish Coffe var kommet for å bli. Hardanger Bestikk gikk fra å selge omtrent 600 kaffeskjeer årlig til å selge omtrent 32.000 kaffeskjeer året etter. Denne trenden kan sammenlignes med flere kaffe-trender vi har opplevd siden midten av 90-tallet, men særlig Dalgona kaffe tok markedet med storm i starten av 2020.

Kaffeskjeene utvidet produktsortiment tankegangen vår. Kundene våre likte godt produkter som fulgte trender og dette gjorde at vi fortsatte produktutvikling basert på trender. Taco, sushi og tapas ble en trend oss nordmenn og vi i Hardanger Bestikk fulgte trenden ved å utvikle produkter som eksempelvis tacoholdere, sushipinner og tapas skjeer med tinder. Dette var produkter som ble svært populære.

Siden den gang har Hardangerserien blitt videre utviklet til å inneholde flere produkter. Hardangerserien består av produkter vi vet kundene våre bruker og elsker. Dette har gjort at Hardangerserien er bestående av produkter vi vet kundene våre bruker og ønsker i hverdagen.

Hardangerserien

Flere produkter innen Hardangerserien har både vært nominert og vunnet flere designpriser, både nasjonalt og internasjonalt. Hardangerserien tar hensyn til en bred brukergruppe og er skapt for at alle mennesker enkelt skal kunne bruke hvert produkt. Produktene i Hardangerserien er et innovativt utvalg av tilleggsprodukter som kombinerer estetikk og innovative produksjonsmetoder med skandinavisk design. Vi i Hardanger Bestikk har brukt lang tid på å teste bestikk og produkter, både hvordan mennesker i alle aldre bruker bestikk og produkter, men også når det blir brukt. Hardangerserien er til for å brukes i alle anledninger, til kakebordet, skalldyrsaften, frokostbordet og hverdagen.

Hardangerserien er en innovativ produktserie som er skapt for å gjøre hverdagen enklere for folk flest. Schaffelen er et produkt som er designet og utviklet for mennesker med skjelvende hender. I designprosessen ble det lagt vekt på å balansere forholdet mellom lengde, utforming og tinder i forhold til utforming av skje-bladet slik at det blir best mulig funksjonalitet. Schaffelen er et godt likt og viktig produkt for mange.

Den ideelle gave

Hardangerserien er bestående av produkter som er ideelle gaver til mamma og pappa, besteforeldre, kjæresten og venner. Produktene i Hardangerserien vil komme godt i bruk til alle anledninger og er en trygg gave å gi til blant annet den som har alt! Hardangerserien er utviklet for å passe alle mennesker, både barn og voksne.

Vedlikehold av bestikk

Alle våre design og serier inneholder 18% krom og 10% nikkel, hvilket utgjør rustfritt stål. Produktene i Hardangerserien er bestående av kvalitet som er slitesterk og svært holdbar, noe som gjør at du kan bruke produktene til alle anledninger. Hardangerserien tåler å bli vasket i oppvaskmaskin, men det er likevel en anbefaling om å skylle bestikket godt på forhånd for å unngå flekker på produktene. Du kan lese mer om bestikk og våre produkter her.

Produkter i Hardangerserien

Hardangerserien har et bredt utvalg av produkter som passer godt til alle bestikkdesign. I Hardangerserien får du kakesett, ostesett, salatsett, skalldyrsett og knekker, eggeskjeer, eggeglass og eggeøse, salt og pepperbøsse, fiskespade, schaffel og bestikkpose. Se hele utvalget av Hardangerserien her.

Hardangerserien

 • Hardanger påleggsklype produktbilde

  Hardanger

  Påleggsklype

  99 kr
 • Tomt på lager
  Hardanger kakesett produktbilde

  Hardanger

  Kakesett

  799 kr
 • 50%
  Hardanger ostesett produktbilde

  Hardanger

  Ostesett

  399,50 kr
 • 50%
  Hardanger salatsett

  Hardanger

  Salatsett

  399,50 kr
 • Hardanger eggeglass 2stk

  Hardanger

  Eggeglass 2stk

  399 kr
 • Hardanger salt og pepper bøsse

  Hardanger

  Salt & Pepperbøsse

  399 kr
 • Hardanger skalldyrsett

  Hardanger

  Skalldyrsett med knekker

  799 kr
 • Hardanger knekker

  Hardanger

  Knekker

  299 kr
 • Hardanger bestikkpose bestikkdeler

  Hardanger

  Bestikkpose

  299 kr
 • Hardanger schaffel produktbilde

  Hardanger

  Schaffel

  249 kr
 • Hardanger eggeglass

  Hardanger

  Eggeglass

  174 kr
 • Hardanger eggeskje

  Hardanger

  Eggeskje

  99 kr