Gratulerer med morsdagen

Tid for å gjøre stas på mamma

En mamma gir uendelig av sin kjærlighet og omsorg uten å kreve noe tilbake, en som alltid stiller opp og viser omtanke. Gratulerer med morsdagen til alle mødre!

Rundt om i verden feirer vi morsdag, men ikke alle feirer på samme dag. Visste du at Russland, Vietnam, Albania, Makedonia, Serbia, Montenegro og Slovenia feirer morsdag på kvinnedagen 8.mars? Eller at USA, Brasil og Kina feirer morsdag den andre søndagen i mai?

I vårt tilfelle har vi nordmenn mange feiringer på tapetet i mai, så det kan tenkes at det var derfor vi plasserte feiringen av morsdag på den andre søndagen i februar, hvert år.

Alle mammaer fortjener en hedersdag, en festdag til ære for de kvinnene som står på for oss- dag inn og dag ut, 365 dager i året. Morsdag er den perfekte dagen for å gi litt tilbake til mamma.

Kanskje du vil gjøre stas på mamma, bonusmamma, mormor eller bestemor?

Vi har alle forskjellige måter å feire morsdag, likevel har vi som fellesnevner at mødre skal vartes opp. Denne dagen skal alle mødre kjenne seg verdsatt. Det finnes ikke et fasitsvar på hvordan å feire mamma på morsdagen, vi har alle forskjellige tradisjoner og måter for å vise at vi verdsetter mammaen vår. Gave til morsdag kan være vanskelig å tenke ut. Vi har derfor samlet våre beste ideer til morsdag og våre morsdagsgave tips under for å forhåpentligvis gi deg litt inspirasjon.

Det fine er at disse tipsene kan følges av store som små – det viktigste er at du gjør det med kjærlighet og din egen lille vri.

♥ Start dagen med å gi mamma en god klem og et håndskrevet kort.

♥ Lag et måltid som du vet hun liker veldig godt, gjerne en god frokost eller middag?

♥ For å varme mammahjertet litt ekstra- lag en kake til henne.

♥ Gi en gave som varer, på den måten blir morsdagen et minne.

♥ Og du . . . La mor slippe alt husarbeid denne dagen.

Gaveideer til morsdag

Julie

Bestikksett

1.899 kr3.999 kr

Elegant

Eirin Elegant

499 kr
20%

Ramona

Biffsett

1.439,20 kr

Hardanger

Ostesett

549 kr