Bestikk for den
moderne familien

Hvem er den moderne familien?

Hva karakteriserer dem? Er de typiske på noe vis; kan de defineres? Handler det om hva slags fritidsaktiviteter de driver med, eller kanskje hvilke interesser de har, hvor mange de er?

 

Det som i hvert fall er helt sikkert, er at den moderne familien bor på innlandet. Og de bor definitivt i byene. De bor I dalene og på viddene, i leiligheter, rekkehus og villaer. Den moderne familien går på ski, de spiller fotball, håndball, sjakk og tv-spill. De sitter i sofaer og streamer timesvis med serier. Den moderne familien består av lærere, elever, håndverkere, antropologer, kunstnere, advokater, konger, dronninger og alt i mellom. Den moderne familien spiser fredags taco, fredags pizza, fredags kimchi og fredags blandaball. Den moderne familien består av to til uttallige, gammel og ung.

Til felles er de alle unike. Men når dagens og nattens gjøremål er unnagjort, når semesteret er fullført og utstemplingen foretatt, kan vi nok alle enes om at den beste stunden er den vi deler sammen, rundt matbordet. Og selv om det er frokost, lunsj eller middag på bordet, har selve bestikket alltid vært en helt sentral del av denne stunden der senkede skuldre, samvær og kvalitetstid står i høysetet. Slik har det alltid vært, og slik kommer det mest sannsynlig til å være i lang tid fremover.

Siden slutten av 50-tallet, har Hardanger Bestikk utviklet kvalitetsbestikk for enhver moderne familie, og for enhver anledning.  For siden bedriftens spede begynnelse, har visjonen alltid vært at bestikkets design og kvalitet skal tåle tidens tann, slik at det kan gå i arv gjennom generasjoner og fortsette å være en viktig del av de viktige stundene for både dagens, og mordendagens familie.