Gratis frakt

2-6 virkedager

10 års garanti

På fabrikasjonsfeil

Vår historie

Hardanger Bestikk har lang historie, og vi er stolte av vårt norske håndverk. Produktene våre er designet og utviklet ved familiebedriften i Kinsarvik ved Hardangerfjorden, og vi henter inspirasjon både fra fjorden og fjellene.

Hva er et godt bestikk?

Det skal ligge godt i handa, føles naturlig i møte med maten på tallerkenen. Hver del skal fungere godt med sin tilegnede hensikt, samtidig som det familiære i estetikken skal ivaretas.

Les historien

Preget av omgivelser, formet av håndverk.

Det er vanskelig å ikke la seg romantisere i det man kommer inn i Hardangerfjorden. Det var denne dalen, fjorden og fjellene som omga Odd Leikvolls produksjon på 50-tallet.

Les historien

Bestikk for den moderne familien.

Hvem er den moderne familien? Hva karakteriserer dem? Er de typiske på noe vis; kan de defineres?

Les historien

Arv og Familie

På slutten av 1950 tallet følger en 26 år gammel Odd Leikvoll hjertet og flytter fra Bergen til den lille bygda Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden. Dette markerer starten på eventyret, Hardanger Bestikk.

Les historien

Design &
produksjon.

Hardanger Bestikk har lang historie, og vi er stolte av vårt norske håndverk. Produktene våre er designet og produsert ved familiebedriften i Kinsarvik ved Hardangerfjorden, og vi henter inspirasjon både fra fjorden og fjellene.

Vi har samarbeidet med noen av Skandinavias beste designere og skapt ikoniske produkter som har fått sin naturlige plass i norske hjem. De siste årene har Hardanger Bestikk blitt nominert til og vunnet flere priser for god design.

Vår garanti

10 år

Alle produktene våre leveres med 10 års garanti. Vi ønsker at du skal være fornøyd, og er trygge på at vi leverer produkter av høy kvalitet.