Gratis frakt over 499kr

2-6 virkedager

10 års garanti

På fabrikasjonsfeil

Inspirasjon og tips

La tankene vandre

Selv for den kreative kan tankene stoppe opp. Vi har samlet våre ideer fra inspirasjon om borddekking, til tips og triks- både til de små og store anledningene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blomstring i Hardanger

Siden 1958 har Hardanger Bestikk blitt inspirert av naturen. Fjorden og fjellene som vi er omringet av er og forblir en inspirasjonskilde når det kommer til både utviklingen av bestikk, men også det å ivareta verdiene våres.

Les mer

Historien om Ramona

Ramona – Den ukjente historien . . .Hvert design har en historie med fotspor av trender og designere. Alle de 27 ulike designene vi har i porteføljen i dag er oppkalt etter jenter i familien og kvinner som står oss nær.

Les mer

Kvinnedagen

Hardanger Bestikk gratulerer alle med kvinnedagen den 8.Mars. Hardanger Bestikk har siden oppstart kalt opp mange av sine design etter jenter i familien, eller fra nære venner. Vi har intervjuet tre av disse jentene som har fått et design oppkalt etter seg for å høre hva de synes om det, men også om kvinnedagen.

Les mer

Gratulerer med morsdagen!

Alle mammaer fortjener en hedersdag, en festdag til ære for de kvinnene som står på for oss- dag inn og dag ut. Vi har alle forskjellige måter å feire morsdag, likevel har vi som fellesnevner at mødre skal vartes opp. Denne dagen skal alle mammaer kjenne seg verdsatt!

Les mer

Caroline Berg Eriksen dekker nyttårsbordet

Nyttårsaften er den perfekte anledningen til å samle venner og familie rundt bordet for å ønske det nye året velkommen. Vi har fått inspirasjon fra Caroline Berg Eriksen som har dekket opp til det perfekte nyttårsbordet!

Les mer

Caroline Berg Eriksen dekker julebordet

Julen er en tid for å samle venner og familie rundt dekket bord. Caroline Berg Eriksen inspirerer på mange måter, spesielt med hennes borddekkinger. Hun har brukt sitt favorittdesign for å dekke til årets første julemåltid.

Les mer

Vedlikehold av bestikk

Hardanger Bestikk er slitesterkt, enkelt å vedlikeholde og av høy kvalitet. Med stål som tåler oppvaskmaskin har du bestikk til både hverdag og fest.

Les mer

Høstbordet

Høsten er her. Vi ser flotte farger på trærne og kulden begynner å trenge seg inn. Det er tid for å samle venner og familie til deilige høstmiddager rundt bordet.

Les mer

Påskefrokost

Endelig er påsken her. En høytid hvor vi samler venner og famile rundt frokostbordet. Egg har i alle år vært et viktig innslag under påskefrokosten.

Les mer

Bryllupsgaver

Skal du i bryllup? Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne den riktige gaven. Vi har gjort jobben enklere for deg ved å gi våre beste gaveideene, i ulike prisklasser.

Les mer